Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tanár-szülő viszony nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tanár-szülő viszony nem tiltott?

Figyelt kérdés

Nemrég ismertem meg a barátnőm, aki pedagógus. Azt már mondta, hogy előttem, elég sok pasija volt. Ő mondta, hogy az egyik nős tanár kollégájával is kavart.

Aztán mondta azt is, hogy az igazgató náluk nagyon szereti a nőket, de neki nem volt vele olyan viszonya. Na persze. Majd el is higgyem, hogy egy ilyen pasifaló nő, majd pont az igazgatót hagyná ki.

De amit tegnap mondott, az már lesokkolt. Sétáltunk a városban, és ráköszönt egy fickó. Tegezték egymást. Hát jó. Gondoltam valami ismerőse. És akkor mondja, hogy ő egy volt diákjának az apja. És hogy tetszettek egymásnak és régebben néhányszor találkoztak is.

Na de ezt lehet? Ilyen nincs a munkaszerződésében, hogy ugyanúgy ahogy diákjával nem lehet viszonya, úgy a diákja szüleivel sem?

És akkor kérdeztem hülyeségből tőle, hogy valamelyik nyolcadikosod nem kezelgetett? Mert nyolcadikos osztálya van. Azt mondta nem, mert hát mit gondolok én róla, meg az bűncselekmény lenne. Mondom nem, mert 14 a beleegyezési korhatár. Ő ezt nem tudta, mert azt hitte 16. Lehet nem jó tippet adtam neki, ez a ribi még képes rámászni valamelyik nyolcadikosra.

Amúgy értelmes nő, meg jól is néz ki, de ezek tudatában már nem tervezek hosszú távon az iskola és a város k.rvájával. Csak dugom még egy darabig, mielőtt vki megkérdezné, hogy akkor minek vagyok vele.

2021. dec. 23. 16:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
78%

"ő egy volt diákjának az apja"

És már miért ne lehetne? :)

Undorító vagy kérdező. Neked ez meg mit fáj?

2021. dec. 23. 16:32
 2/27 A kérdező kommentje:

Nekem ez meg mit fáj? Miért te örülnél neki ha olyan barátnőd lenne, akit már mindenkinek megvolt? Tiszta büszke vagyok rá!

És gondolom osztályfőnöki órán ez papol az osztályának az erkölcsről. Boáááhhh!!!

A fenéért csak az ilyen nőket fogom ki állandóan.

2021. dec. 23. 16:38
 3/27 anonim válasza:
86%
Szerintem teljesen emberi és gusztustalan erről kérdéseket feltenni. Nálunk is voltak tanárok akik összejötten egymással, és ahogy írtad olyan is, amikor az egyik tanár egy szülővel jött össze, de a magánéletüket és a munkát maximálisan külön kezelték. Nyilván ez csak a gyereknek lehet kellemetlen egy kicsit, de hát basszus, ez van .
2021. dec. 23. 16:42
 4/27 anonim ***** válasza:
86%
Ha téged ez zavar akkor minek jársz vele? Jajj ne, nem te vagy az első egy felnőtt nőnek, nehogy vége legyen a világnak.
2021. dec. 23. 16:56
 5/27 A kérdező kommentje:
Nyilván nem én leszek az első egy felnőtt nőnek, de azért a százezredik sem akarok lenni.
2021. dec. 23. 16:59
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne járj vele. Ezzel nem lejet mit csinálni, kevesebb partnere nem lesz visszamenőleg.
2021. dec. 23. 17:14
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly kérdés, vagy a szokásos "Én túl jó és tiszta vagyok a nőknek, és ha valaki már 3 percnél többet beszélt férfivel már tisztátalan." kamuzás? Mert minden hétre jut egy ehhez hasonló kérdés.
2021. dec. 23. 17:25
 8/27 anonim ***** válasza:
89%
Hú, szóval régebben találkozott párszor egy másik férfivel. Ez aztán az erkölcstelen r.ngyó. Ja, nem. Nagy baj van neked a fejedben.
2021. dec. 23. 17:47
 9/27 A kérdező kommentje:

Régebben találkozgatott a TANÍTVÁNYA APJÁVAL. Meg a nős kollégájával, meg az igazgatóval dugatta magát, meg még sok más férfival. Aztán gondolom bemegy az osztályfőnöki órára, aztán erkölcsről papol a diákoknak az ilyen.

2021. dec. 23. 18:40
 10/27 anonim ***** válasza:
83%
ÉS? Ráadásul ezt te csak gondolod. Ha nem tetszik, akkor ne járj vele. Ennyi.
2021. dec. 23. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!