Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ez ennél a férfinél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez ennél a férfinél?

Figyelt kérdés
Van egy idősebb nős férfi akivel melóban találkozunk néha, de rendszeresen. Leginkább csak munkáról beszélünk, én próbáltam érdeklődni már más dolgai iránt, de úgy tűnt nem vevő rá,ő sem kerdezgetettt semmiről.(Igy hagytam is, mert bár bejön mint férfi de természetesen nem akarok tőle semmit, mert idősebb és van párja.) Szóval ilyen téren elég távolságtartó a viszonyunk, de amúgy meg közvetlen munkában. 1 éve ismerem. Viszont nemrégiben egyszer azt láttam, hogy pakolaszok, ő meg kicsit messzebb támaszkodik és engem figyel közben pedig mosolygott, és olyan szemekkel nézett amitől zavarba jöttem rögtön. Amikor rá néztem, rögtön elnézett. Ezzel egy kicsit felkavart mert jópasi, de nem akarok semmit tőle ugyanúgy ahogy eddig, és ahogy ő sem tőlem gondolom.
2021. dec. 23. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bàrmi vagy akàrmi.

Ha nem akarnàl tőle semmit egyàltalàn mièrt èrdekel - költői kérdés volt - amikor az ilyen kérdésekre vàlasz nagyrèszt a kíváncsiság, nem szokott racionàlis válasz jönni a kerdezőtöl.

Azért vagy kíváncsi , mert izgatja nem csak a fantàziàdat.

Nem tudom mit lehetne nektek ezekre ìrni én már kb belefàradfam, mindig ugyanaz van, elmondod jobb esetben, hogy "nem èrdekel mert pàrja van" de ha úgy hozza a helyzet a szüksèg(let) törvènyt bont, és ideig-óràig szégyelled magad, közben vagy felvàllal és dobja a nőjèt vagy lehetsz utànfutó(szerető) a csaja mellett.

Úgy sem lehet ràtok èsz-èrvekkel hatni🙄

2021. dec. 23. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hol itt a gond? Ha egyikőtök sem akar a másiktól semmit, olyan szemmel néztek egymásra, amilyennel csak akartok. Nézni szabad.
2021. dec. 23. 12:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha hiszed ha nem, nem. akarok kikezdeni vele, de tényleg izgatja a fantáziámat (vagy mást is) Ez nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne, illetve ez egy olyan dolog, hogy az ember nem maga válogatja meg, hogy ki tetszik neki. És tényleg semmilyen lépést nem. teszek az irányába. Akkor mi probléma azzal, hogy vonzódom hozzá önkéntelenül.
2021. dec. 23. 12:37
 4/5 A kérdező kommentje:
2es nincs gond, csak én elkönyveltem, hogy toltál semleges vagyok neki, és most jött egy ilyen. Persze ettől nem változik semmi köztünk.Lehet zavarban leszek kicsit legközelebb.
2021. dec. 23. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet tetszel neki. Lehet ,hogy azért nem érdekelted, mert volt párja és most már nincsen.
2021. dec. 23. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!