Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van-e értelme egy ilyen üzenetnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 hónapja szakítottunk a barátommal, körülbelül november közepe óta nem beszéltünk egyáltalán. Mindig úgy köszönt el tőlem (legutóbb is), hogy majd hív és majd beszélünk, mert fontos vagyok neki. Egy-két alkalommal beszéltünk is még novemberben, de egy ideje semmi. Bennem ez egy kérdőjelként él, hogy mi van, és úgy érzem egy kicsit a levegőben van a dolog, nem nagyon tudom így lezárni magamban..Azon gondolkoztam, hogy írok neki egy amolyan lezáró levelet, amiben leírom neki hogy mennyivel jobban örültem volna ha nem tesz üres ígéreteket, és hogy bennem milyen érzést keltett ez az időszak és hogy sokszor vártam hogy keressen, és végül lezárni azzal hogy nem szeretném ha többet beszélnénk ezek után. Úgy érzem jelenleg, hogy a lelkemnek jót tenne ha megírnék neki valami hasonlót, nyilván rendesen megfogalmazva. Szeretném a véleményeteket kérni. Légyszi az ilyen egy szavas válaszokat, hogy hülye vagy, felejtsd el, hanyagoljuk.. tényleg a részletesen kifejtett értelmes gondolatokra lennék kíváncsi. Köszönöm!2021. dec. 22. 20:03
11/14 anonim válasza:
De minek? Mit hagyott nyitva? Semmit nem hagyott nyitva. Felesleges megint rámenni.
12/14 anonim válasza:
#9 Csakhogy az az egy üzenet téged olyan szinten visszavet lelkileg, hogy amit eddig gyógyultál az is megy a kukába. Ugyanis ő visszafog írni megint egy olyan üzenetet amit te megint egy nyitott kapunak fogsz látni, mert az is lesz! És szépen megint tovább fogsz reménykedni és várni!
De nem azért ír ilyeneket, mert szerelmes beléd! Egy fenéket! Ezzel tart talonban, ha nem jön össze az új opciója, akkor te még mindig elővehető vagy!
Tapasztalatból írtam, amit írtam!
#3 vagyok.
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsóra reagálva, igen ebben igazad lehet. Sajnos nagyon félre ismertem.
2021. dec. 22. 21:28
14/14 anonim válasza:
#13 Írtam neked privát üzenetet! #12 vagyok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!