Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van-e értelme egy ilyen üzenetnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 hónapja szakítottunk a barátommal, körülbelül november közepe óta nem beszéltünk egyáltalán. Mindig úgy köszönt el tőlem (legutóbb is), hogy majd hív és majd beszélünk, mert fontos vagyok neki. Egy-két alkalommal beszéltünk is még novemberben, de egy ideje semmi. Bennem ez egy kérdőjelként él, hogy mi van, és úgy érzem egy kicsit a levegőben van a dolog, nem nagyon tudom így lezárni magamban..Azon gondolkoztam, hogy írok neki egy amolyan lezáró levelet, amiben leírom neki hogy mennyivel jobban örültem volna ha nem tesz üres ígéreteket, és hogy bennem milyen érzést keltett ez az időszak és hogy sokszor vártam hogy keressen, és végül lezárni azzal hogy nem szeretném ha többet beszélnénk ezek után. Úgy érzem jelenleg, hogy a lelkemnek jót tenne ha megírnék neki valami hasonlót, nyilván rendesen megfogalmazva. Szeretném a véleményeteket kérni. Légyszi az ilyen egy szavas válaszokat, hogy hülye vagy, felejtsd el, hanyagoljuk.. tényleg a részletesen kifejtett értelmes gondolatokra lennék kíváncsi. Köszönöm!
Szerintem felesleges ilyet írni, mert ő ezt csak mondta és igazából nem érdekled, különben nyilván keresne. Én nem látom sok értelmét egy ilyen levélnek, csak a saját gyengeségedet mutatod vele, hogy te még ennyi idő után is rajta kattogsz. De ha a te lelked könnyebb tőle, akkor hajrá.
2021. dec. 22. 20:09
2/14 anonim válasza:
Ne vedd magadra, ez ilyen tipikus szakítós dolog. Majd beszélünk, attól még lehetünk barátok stb. Gondolom könnyebb volt neki így szakítani és fokozatosan leépíteni a kapcsolatot köztetek, mint rögtön kijelenteni, hogy akkor ennyi volt.
Az üzenetnek nem sok értelme lenne, mert semmin nem változtatna, csak te kipanaszkodnád magad és ennyi. Ha neked ez segít, írd ki magadból, de szerintem ne küldd el neki. Vagy az lenne a cél vele, hogy ő rosszul érezze magát tőle? Te mit vársz ettől az üzenettől?
2021. dec. 22. 20:09
3/14 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen ismerősöm aki szereti nyitva hagyni a kiskaput. Ez a "majd hív és beszélünk" duma csak arra jó, hogy te még reménykedj amíg ő már másokkal randizik. Ha neki nem jön össze mással, akkor te bármikor visszafogadod.
Azt ő pontosan tudja, hogy te még reménykedsz, hogy lehet köztetek valami.
Azt a levelet, meg szerintem ne írd meg, mert csak megalázod magad. November közepe óta nem keresett, akkor részéről szerintem le van zárva.
Nagy kegyesen visszaírná, hogy te még mindig itt tartasz, mikor ő már régen továbblépett.
Hidd el nekem, tudom, hogy megy ez.
2021. dec. 22. 20:14
4/14 anonim válasza:
Szerintem ez sima szakítós szöveg. Még érez irántad, ezért nem akarja kimondani, hogy akkor soha többé nem beszélünk, de ez a lényege. Engedd el.
2021. dec. 22. 20:14
5/14 anonim válasza:
Vagy visszamégy vagy lezárod. A lezárást magadban csináld. Ha vissza akarsz menni, azt meg jelezd. Másnak nincs értelme.
2021. dec. 22. 20:18
6/14 anonim válasza:
#5 Két hónapja szakítottak! November közepe óta nem is keresi a pasas! Hová menne vissza? Ha akarná keresné a férfi, de nem akarja!
2021. dec. 22. 20:22
7/14 A kérdező kommentje:
2es: Őszintén nem tudom mit várnék tőle. Azt érzem hogy nekem megkönnyebbülés lenne egy ilyet írni neki.
2021. dec. 22. 20:24
8/14 anonim válasza:
Két hónap nem nagy idő. Az átlag gyak kérdező évek óta sír délutánonként férfi létére:) Van ennek egy lefolyása, ha akar valamit (én úgy nézem igen), akkor azt jelezni kell. Ha a másik erre se reagál értelmesen, akkor zárni, lehetőleg egyedül, mert ha megy a drámázás, akkor az rossz lesz.
2021. dec. 22. 20:26
9/14 A kérdező kommentje:
4es: Igen, erre már rájöttem. De mivel ő gyakorlatilag nyitva hagyta ezt a lehetőséget, arra gondoltam hogy talán ezzel az üzenettel én zárhatnám be ezt a kiskaput.
2021. dec. 22. 20:26
10/14 A kérdező kommentje:
8: Mármint ki akar valamit? Nem én voltam a szakító fél. Én csak amolyan lezárásképp gondoltam ezt az üzenetet, mivel ő nyitva hagyta ezt a kiskaput, így bennem akaratlanul is van egyfajta remény, és ahogy az előző kommentben írtam talán bezárhatnám ezzel a kiskaput.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!