Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen nem húznak jobbra a pasik: csúnya volnék?
27/N vagyok, 8 éves kapcsolatom ért véget. Regisztráltam Tinderre a barátok nyaggatására, mert könnyű szerintük ott ismerkedni.
Feltettem normális szelfiket, mert nagyon nincs rólam kép(tehát ilyen rendes szelfik, nem csücsörítős, nem photoshoppolt, nincs kint a mellem), meg tükrös van még, hogy ne áruljak zsákbamacskát(vékony vagyok).
Nos, amit én tapasztaltam, hogy szinte senki nem húz engem jobbra a pasik közül. Az "adoniszokat", akik ilyen tipik jó pasik, általában balra húzom mielőtt kapnám a sarat, mert nekem ezek olyan "mű" pasik, illetve nem gondolom hogy nekik én kellenék. Többnyire olyan pasikat húzok jobbra, akik megfognak, de a barátnőim szerint eléggé leadtam a lécet, szerintük akiket én húzok jobbra csúnyák...és ennek ellenére nincs matchem!
Illetve többször előfordult az is, hogy match volt és rögtön utána törölt engem a pasi, vagy rá egy napra. Nem értem.
Tök normálisan beszélgetek, HA EGYÁLTALÁN ÍRNAK. nekem többnyire még annyit sem írnak, hogy akkor szex.
És mondom, többször töröltek már.
Mit rontok el? Még egy randiig sem jutottam senkivel, pedig elméletileg az nem nehéz.
Képet nem teszek ide ki. Tudom nehéz ügy tanácsot adni de érdekel hogy aki volt ilyen helyzetben mit tett.
A külsőmről annyi, hogy elég megosztó: kaptam már random embertől az utcán, hogy de csúnya vagy, és azt is, hogy de gyönyörű vagyok és fotózásra kellene járnom: ergo hosszútávon nem tudtam következtést levonni.
Középmagas vagyok, vörös haj kék szemek, az alakom jó mert sportolok, egyedül az orrom nagy picit még rancosodom kicsit de ennyi. Általában 22-nek tippelnek.
Nem tudom mire jók ezek az imitàtor kérdések 🙄
Vagy már ennyire gyakorlati síkra ment , hogy férfiból nővè operàltatod magad?
na hol vannak ilyenkor a mindent jobban tudo incelrk, akik megmondjak, hogy meg a ronda, dagadt nokert is sorban allnak a fullos pasik?!
amugy nem tudom, mi lehet a gond, lehet nagyon rosszak a kepeid vagy semmilyen a leirasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!