Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők Tinderen csak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők Tinderen csak olyan férfiakat húznak jobbra, akiknek a profiljától úgymond teljesen el vannak ájulva?

Figyelt kérdés
2020. jún. 5. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Csak a profilkép a lényeg, a többi csak utána számít
2020. jún. 5. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyat húzok jobbra, ahol a helyes profilkép mellett van valami bemutatkozó szöveg is, ami szimpi.
2020. jún. 5. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. jún. 5. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Röviden én igen. Minek húznék olyat jobbra, akinek a képére nézve nincs bennem olyan érzés, hogy húh helyes?

Fordítva ugyanezt várom és megértem :)

L

2020. jún. 5. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Ha épp rendben vannak, akkor igen. Ha szétestek lelkileg, mert épp kidobták őket, akkor nem csak őket.
2020. jún. 5. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok nő, de szerintem nem.

Viszont! Igaz az, hogy sajnos sokszor nem az a lényeg, hogy ki vagy, hanem hogy hogyan adod elő magadat. Erre játszanak rá a politikusok pl. semmivel nem különbek bárkitől, de előadják, hogy igen, és rögtön lesz aki követi őket.

2020. jún. 5. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Csak akkor huzom jobbra,ha feltunoen helyes es latszik,h sportol. A szoveg nem erdekel.

N

2020. jún. 5. 23:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Túlzás lenne azt mondani, hogy “el vagyok ájulva”.. De többnyire olyant húzok jobbra, akirōl komolyan úgy gondolom, hogy érdekel, és nem csak unalmamban beszélnék vele.

Korábban történt már úgy, hogy jobbra húztam valakit, aki nem igazán tetszett.. ennek igazából semmi értelme nem volt.. barátkozni akartam, de végülis az ilyen tinderes fiú-lány “barátságoknak” nincs sok értelme.

2020. jún. 6. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!