Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen szoktam látni olyan csajokat, akik azt írják ki, hogy "ha matchelünk miért nem írsz rám? " Miért nem ő ír rá először? Nem mindegy, hogy ki kezdi?
Matchelünk, nem ír. Ha én nőként írok, akkor előttem egyből férfiatlanná válik a pasi, magamat meg nem érzem nőnek, egyszerűen nem hozzám való hogy hajtsak egy pasira, nem tudom ezt máshogy kifejezni minthogy nincs bennünk vadászösztön, és ez így van jól.
Ui. Ha a pasi ezen mérgelődik magába hogy ugyan miért nem ír a nő először? Na akkor meg mégnagyobb lúzer hogy nem ír egy "Szia-t" mert hogy még az érdeklődés is benne van a pasiban mégsem teszi meg.
Szóval ez no comment.
Nem haszontalan szerepek, a természetünkből adódnak ezek a dolgok. A két nemet csak mesterséges közegekben lehet egyenlővé tenni: tanulás, bizonyos munkakörök.
Egyébként pedig én is kezdeményeztem már nőként, többször, nem unalmasan. És megkaptam h mi a fszt nyomulok, gáz vagyok stb... Nem, nem alfáknál, hanem teljesen normális srácoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!