Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinderen szoktam látni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen szoktam látni olyan csajokat, akik azt írják ki, hogy "ha matchelünk miért nem írsz rám? " Miért nem ő ír rá először? Nem mindegy, hogy ki kezdi?

Figyelt kérdés
Tinderen megvan tiltva az,hogy a nők kezdjék a beszélgetést? 😀 Hogyha szimpatikus neki valaki, akkor mire vár?
2020. ápr. 21. 11:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%
Ti pasik itt ódákat zengtek a vadászösztönről meg a könnyű prédáról, akkor miért nincs tökötök írni egy sziát a csajnak?
2020. ápr. 21. 12:07
 2/18 A kérdező kommentje:
Sose jövök vadászösztönnel. Emberek vagyunk nem állatok, és ezért ember módjára kéne viselkedni. Nemi egyenlőségben hiszek.
2020. ápr. 21. 12:17
 3/18 anonim ***** válasza:
30%

Matchelünk, nem ír. Ha én nőként írok, akkor előttem egyből férfiatlanná válik a pasi, magamat meg nem érzem nőnek, egyszerűen nem hozzám való hogy hajtsak egy pasira, nem tudom ezt máshogy kifejezni minthogy nincs bennünk vadászösztön, és ez így van jól.

Ui. Ha a pasi ezen mérgelődik magába hogy ugyan miért nem ír a nő először? Na akkor meg mégnagyobb lúzer hogy nem ír egy "Szia-t" mert hogy még az érdeklődés is benne van a pasiban mégsem teszi meg.

Szóval ez no comment.

4/18 A kérdező kommentje:
Légyszi ne általánosíts!
 5/18 anonim ***** válasza:
66%
Ahanyszor en irtam ra egy fiura ott, csesztek valaszolni. Pedig nem baromsagokat irtam meg nem is azt, hogy "Szia mizu?" (nekem az a halálom.) Szóval aztán be is fejeztem ezt, azzal kezdtem beszélgetni aki rám írt. Ott ismertem meg a barátomat végül . :)
2020. ápr. 21. 12:18
 6/18 A kérdező kommentje:
#2 Igazi fasisztoid szexista nő vagy! Kerülöm az ilyet! Nincs olyan,hogy férfias és nőies. Ezek csak haszontalan szerepek.
2020. ápr. 21. 12:20
 7/18 A kérdező kommentje:
Bezzeg, ha azt írnám ki, hogy nő létedre főzz, moss, takaríts, akkor én lennék a szexista. A szexizmusnak minden oldalát elkell ítélni. Legyen az férfi vagy női szexizmus.
2020. ápr. 21. 12:22
 8/18 anonim ***** válasza:
33%
Én nagyon szívesen kezdeményezek, de akkor gugni is én fogom, nem fordítva.
2020. ápr. 21. 12:22
 9/18 anonim ***** válasza:
17%
#7 kevered az illemet a kötelességgel. A háztartást vezetni minden félnek kötelessége, kezdeményezni meg szimplán udvarias, ffias gesztus
2020. ápr. 21. 12:23
 10/18 anonim ***** válasza:
26%

Nem haszontalan szerepek, a természetünkből adódnak ezek a dolgok. A két nemet csak mesterséges közegekben lehet egyenlővé tenni: tanulás, bizonyos munkakörök.

Egyébként pedig én is kezdeményeztem már nőként, többször, nem unalmasan. És megkaptam h mi a fszt nyomulok, gáz vagyok stb... Nem, nem alfáknál, hanem teljesen normális srácoknál.

2020. ápr. 21. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!