Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinderen szoktam látni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen szoktam látni olyan csajokat, akik azt írják ki, hogy "ha matchelünk miért nem írsz rám? " Miért nem ő ír rá először? Nem mindegy, hogy ki kezdi?

Figyelt kérdés
Tinderen megvan tiltva az,hogy a nők kezdjék a beszélgetést? 😀 Hogyha szimpatikus neki valaki, akkor mire vár?
2020. ápr. 21. 11:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

2-es. Ennek semmi köze sincs a nemi egyenlőséghez, és ösztönök igen is léteznek még az emberekben, ezt ne állatiasítsd le.

Nyilván a férfi dugja a nőt, és nem fordítva.

De ha te vagy az érintett a történetben, és nem mersz írni a nőnek, így jártál.

De ha elvétve írna valaki nő, és kialakul valami, majd meg fogod érezni (reméljük ösztönösen) hogy nem stimmel valami, nem küzdtél a nőért és különben is nem is olyan jó ez a nő stb.

Sajnos vagy nem, akárhonnan is nézed de a világ évezredek óta így működik.

2020. ápr. 21. 12:24
 12/18 A kérdező kommentje:
#8 Oké te is nagyon értelmes lehetsz. 😀 Mi köze a szexualitáshoz, hogy ki kezdi? Nem tök mindegy ki kezdi a beszélgetést? Nagyon fárasztó ez a butaság. Kezdjek az, aki kezdi. Tök mindegy kinek milyen nemi szerve van.
2020. ápr. 21. 12:25
 13/18 A kérdező kommentje:
#11 Ki mondta, hogy nem merek kezdeményezni? Szoktam csak utalom, ha valaki kötelességként tekinti. Miért kéne valakiért küzdeni? Az rég rossz, ha valakiért küzdeni kell. Nem szabad senkiért se küzdeni, mert akkor rég megette a fene. Sokkalta természetesebb, ha spontán alakul ki.
2020. ápr. 21. 12:28
 14/18 A kérdező kommentje:
A legjobb barátomért se küzdöttem, hanem a barátságunk spontán alakult ki. Ugyanígy kéne a párkereséshez is hozzáállni, mert a normális ember a barátját is ugyanúgy keresi benne, mint a párját. Az, hogy ki milyen nemi szervel születik nem jelent semmit, mert az szabadságellenes, ha mondjuk egy nőt takarításra kényszeritek, csak mert puncival született. Ugyanígy szabadságellenesnek tartom, ha egy nő azt írja, hogy nem én fogom kezdeni a beszélgetést, és ezzel ő is megfosztja a saját szabadságát.
2020. ápr. 21. 12:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Mert ördögtől való dolog dobni egy sziát a férfinak, ilyet még senki sem látott!

Amúgy szerencsére vannak köztük akik normálisak és nyitottak, akik nem állatként kezelik a férfiakat és nem várják hogy szórakoztasd őket egész nap.

2020. ápr. 21. 13:22
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Akkor ne írj! Várd a szőke hercegnőt aki majd letérdel eléd. Tán majd a nő kérje meg a kezedet is? Nem is értem... De nem baj, amíg te bénázol addig helyetted másik 10 férfi nem tétovázik és ír neki.
2020. ápr. 22. 08:53
 17/18 anonim ***** válasza:
32%

Ha neked mindegy hogy ki kezdeményez, akkor te miért nem kezdeményezel?

Lusta vagy?

...vagy inkább lúzer.

2020. ápr. 22. 15:50
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Akkor ne írj neki és kész. Nem kell hisztizni, majd ír neki más, sokat nem veszít ezzel úgysem.
2020. ápr. 22. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!