Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, együtt tudnátok lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, együtt tudnátok lenni évekig olyan férfival, aki nem tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Barátnőm most, négy éves kapcsolat után, a szakítás után közölte, hogy sosem voltam az esete férfiként. Amíg együtt voltunk, ezt soha nem mondta, csak azt, hogy én vagyok eddig a legjóképűbb pasija a barátnői szerint is. Most akkor melyik az igaz? Csak belém akart döfni vagy valójában sosem voltam tényleg az esete, és így volt velem évekig?
2021. dec. 20. 13:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Na még 1x:

Az, hogy neki nem tipikusan te voltál az esete, nem jelenti azt, hogy nem vonzódOTT hozzáD, vagy hogy csak érdekkapcsolat volt, netán hazudott.

(Uccsó voltam)

2021. dec. 26. 23:02
 22/22 anonim ***** válasza:
4 évig éltem együtt valakivel szerelem és vonzalom nélkül. Tudta, hogy nem vagyok szerelmes, azt is tudta, hogy másba vagyok. Nem érdekelte. De nagyon meglepődött, amikor szerelmes lettem és szakítottam vele.
2021. dec. 27. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!