Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, együtt tudnátok lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, együtt tudnátok lenni évekig olyan férfival, aki nem tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Barátnőm most, négy éves kapcsolat után, a szakítás után közölte, hogy sosem voltam az esete férfiként. Amíg együtt voltunk, ezt soha nem mondta, csak azt, hogy én vagyok eddig a legjóképűbb pasija a barátnői szerint is. Most akkor melyik az igaz? Csak belém akart döfni vagy valójában sosem voltam tényleg az esete, és így volt velem évekig?
2021. dec. 20. 13:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

#6 voltam - így már máshogy látom

Haverom ugyanígy járt ,válás , gyerek , a nő bejelentette hogy nem volt szerelmes sosem.

Egyszerűen kipukant a lufi, borult minden. Elloptak az érzelmek , a vonzalom.

2021. dec. 20. 14:26
 12/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem Ázsia... át* 🤣bocsi.
2021. dec. 20. 14:37
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem tudnék.
2021. dec. 20. 14:42
 14/22 anonim ***** válasza:
26%
A bankártya az tetszik ... mindegy ki a tulaja
2021. dec. 20. 15:10
 15/22 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy a nők nem "egyenéreznek"? Fogalmunk sincs, mit gondol a lány.
2021. dec. 20. 15:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Én megfejtettem. Te voltál eddig a legjóképűbb pasija, mert a többi még nálad is rosszabb volt. Szívesen.
2021. dec. 20. 20:35
 17/22 anonim ***** válasza:

Ez inkabb szandekos kegyetlensegnek tunik. Ugyanis letezik a dolog, nem is erdek hanem esszel valo valasztas, en speciel inkabb egyedul kinlodtam. Nade. Ilyenkor az ember buntudatot erez, vagy barmit is, inkabb kifogasokat keres, de nem mondja bele a masik arcaba

Ha megis, akkor inkabb orulj, hogy negy ev alatt letudhattad.

2021. dec. 26. 13:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen nő van.
2021. dec. 26. 20:32
 19/22 anonim ***** válasza:

Az élet egyik legfontosabb szabálya férfiként: Nőnek sose higgy.

Nekem ezt már sok tucat elvált, értelmes, többdiplomás ember mondta tapasztalatból. Ennyi ember nem tévedhet.

2021. dec. 26. 20:34
 20/22 anonim ***** válasza:
A barátnőd nem azt mondta, hogy nem tetszettél neki, hanem hogy nem voltál az esete. A kettő nem ugyanaz. Megtetszhet valaki olyan, aki nem az eseted, mégis valami megfog benne, megszereted, odáig leszel érte, stbstb. Az, hogy neki nem tipikusan te voltál az esete, nem jelenti azt, hogy nem vonzódtál hozzá, csak érdekkapcsolat volt, hazudott.
2021. dec. 26. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!