Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok pasik már ilyen szituban mit tettetek?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt párommal és hazajott az egyik barátnője ünnepekre külföldről.
Tegnap mutatott be párom neki.
Es full idealom a csaj harisnyaban miniszoknyaban volt terdcsizmaban.
Annyira gáz volt még jó hogy hosszított kabátom van.... Állt a farkam azonnal de nem a barátnőmre...azt se tudtam hova nézzek.
Együtt lakunk már a párommal este nem volt szex, amikor elaludt fürdőbe kivertem és a barátnője gondoltam közbe arra a miniszoknyas - harisnyas látványra
Remélem többet nem találkozunk vele offol a csaj.
Voltatok már ilyen szituban?
Esetleg később szex közbe is eszetekbe jutott a csaj?
2021. dec. 18. 12:11
21/22 anonim válasza:
Kérlek csak a magad nevében beszélj, nem minden férfi ennyire ostoba és szánalmas, mint te. A kérdést meg teljesen felesleges volt kiírnod ide, mert sajnos ezt neked kell megoldanod egyedül. Vagy felnősz és férfi lesz belőled, vagy megmaradsz ezen a csimpánzgyerek szinten. De azon ne csodálkozz, ha a barátnőd egyszercsak lelép egy felnőtt férfival - persze, ha ő is "butuska", akkor talán veled marad :D
22/22 anonim válasza:
Nehéz megmondani, hogy szánalmas vagy ostoba vagy inkàbb..de szerintem legyen mindkettő.
Kínos, hogy ilyenek járnak köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!