Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok pasik már ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok pasik már ilyen szituban mit tettetek?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt párommal és hazajott az egyik barátnője ünnepekre külföldről.

Tegnap mutatott be párom neki.

Es full idealom a csaj harisnyaban miniszoknyaban volt terdcsizmaban.

Annyira gáz volt még jó hogy hosszított kabátom van.... Állt a farkam azonnal de nem a barátnőmre...azt se tudtam hova nézzek.

Együtt lakunk már a párommal este nem volt szex, amikor elaludt fürdőbe kivertem és a barátnője gondoltam közbe arra a miniszoknyas - harisnyas látványra

Remélem többet nem találkozunk vele offol a csaj.

Voltatok már ilyen szituban?

Esetleg később szex közbe is eszetekbe jutott a csaj?

2021. dec. 18. 12:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire vagy te kiéhezve, hogy ennyitől feláll? Szánalmas
2021. dec. 18. 15:03
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem ábrándítottál ki.

Sok ilyen aberrált barom van, mint te, de akad bőven normális is.

2021. dec. 18. 15:14
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

Na akkor kezdjük a szerintem gáz kategorizálással. Pasi csúnya max közepes,barátnője szintén. A pasi nem kapna olyan lányt mint a párja barátnője....

Itt olvastam, egészséges szexualitáshoz tartozik a maszturbálás,nem egyforma az ètvágy ha párod nem akarja intézd el magad. Egy foglalt nő tarthat ellemes barátot is. Ergo aki szólózik nem a párjára gondol közben vagy valamitől felizgúlt.

Sajnos a beposhadt kapcsolatokban sokszor a partnerek másról fantáziálnak.

2021. dec. 18. 15:15
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Ezek tények... micsoda? Az, hogy TE hülyíted szerencsétlen csajt, hát az szomorú, de még igazolod is magad mindenféle bullshttel :D
2021. dec. 18. 15:35
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

De minek kellett kiírnod ezt a kérdést?

Bolond gyerek vagy, oké, de mi hogy segítsünk rajtad?

2021. dec. 18. 16:09
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én nem vagyok kiábrándult a férfiakból, de aki dolgozott már sok férfi között az pontosan tudja, hogy ilyenek, mint a kérdező leírja. Nem feltetlen a nők legjobb barátnőjére all a f*szuk naphosszat, de ilyenek...
2021. dec. 18. 16:30
 17/22 anonim ***** válasza:
84%

Hál istennek nem minden pasi ilyen gyökér, mint te :)

Üdv : Egy pasi

2021. dec. 18. 17:06
 18/22 A kérdező kommentje:

16 os sajnos így igaz ilyenek vagyunk.

Ennek nem lehet mit tenni

2021. dec. 19. 10:40
 19/22 anonim ***** válasza:

Felelősséghárításból 5*👏🏼👏🏼👏🏼

Tipikus, hogy az összes értelmes hozzászólást lesz*rod, és csak azt az egy pesszimista női válaszolót veszed figyelembe, mert ezzel akarsz önigazolást szerezni, hogy nem vagy egy alantas gyökér.

De, az vagy.

2021. dec. 19. 13:14
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem drágám neked jó reggelt butuskam.

Mi pasik így működünk.

Szörnyű belegondolni hogy ilyen buta nők vannak.

Egyszer 1 napra agyat cserelnel a baratoddal/férjeddel meglepodnel.

Nem csak hogy az ágyban milyen gondolatai vannak miközben téged dug, hanem napkozben is.

Ti nők / lányok tenyleeeeg azt hiszitek hogy a nedves puncitok miatt elvezunk el??? Nekünk pasiknak kell a vizuális dolgok ha pl háttal vagy, kutyava csináljátok csak szólok nem azért van csukva a párod szeme mert álmos :D lehet gondolataiban épp az exet vagy pl a trafikos csajt képzeli oda.

Mennyi butuska nő eszméletlen. :(

Majd akkor jussak az eszedbe.

2021. dec. 19. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!