Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a férfiak akik komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik komoly kapcsolatot keresve társkeresőn hazudnak, csak szexre hajtanak miért nem mennek inkább prostihoz?!

Figyelt kérdés
Azok a férfiak akik a netes társkereső oldalon komoly kapcsolatot keresve- ami utólag kiderül (szerencsére még mindig időben kiderült) hogy hazudtak, igazság szerint ők aznap vagy másnap szeretnének egy találkát és laza kapcsolatot, azaz egy éjszakás kalandokat. Ezek a férfiak miért nem mennek inkább prostihoz?! Nem lenne egyszerűbb nekik mint össze vissza hazudozni? Vagy ennyire csórók?!
2021. dec. 16. 00:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
9%
#30 nál az igazság. Azt hiszitek ti nők hogy azzal hogy lefekszetek egy pasival, azzal olyan akándékot adtok mintha a szívetek lenne az. Nagyon gáz ezt a szexhez kötni. A szex az szex a bizalom az bizalom a szerelem meg szerelem.
2021. dec. 16. 20:25
 32/38 anonim ***** válasza:
21%

#27: Annyira nyomorultak ezek a pasik, hogy még kérdést is kiírsz róluk és ennyire elszidod őket? :O Csak nekem van olyan érzésem, hogy páran közülük mégis behúztak és csak a dühöd adnád ki?

#28: A kettős mérce nevében, csak a nőknél tűnhet el random a rózsaszín köd, a férfiaknál meg nem?

Ha meg egy szituban, ahol a férfi átver és csak szexet tudsz nyújtani neki, azt érzed, hogy minden klappol, akkor szerintem hagyd itt az egész kategóriát és ne is keress még társat, mert nem állsz rá készen, olyan éretlen vagy.

Meg tényleg vicces, amit itt pár nő lenyom. Ha ők betolhatják pár randi, étterem, kocsikázás és egyéb után, amikor épp képbe kerül egy jobb pasi, hogy "nincs meg a kémia", akkor a pasik miért nem csinálhatják ugyanezt szex után? Nektek lelki pátyolgatás kell, a pasiknak szex. A különbség annyi, hogy az egyikben ti szívtok és ez szúrja a szemeteket.

És ne feledjük el az örök igazságot: Azt használják csak szexre, aki csak ennyit tud nyújtani. Amelyik nő kicsit is értelmesebb, az valamiért nem szalad bele ilyen pasikba. Csakis az éretlen, tiniszinten megrekedt "nők". Azzal pedig, hogy emiatt itt tipródtok, csak azt mutatjátok meg, hogy még messze vagytok a nőiségtől. Majd egyszer talán felnőtök.

2021. dec. 16. 20:27
 33/38 anonim ***** válasza:
9%
#32 magam sem tudtam volna szebben leírni
2021. dec. 16. 20:32
 34/38 anonim ***** válasza:
21%
#33: Köszi! Nekem az a vicces az egészben, hogy amit leírtam, ilyen szövegeket élőben NŐKTŐL hallok sokszor. Itt meg nők akadnak ki ezen...
2021. dec. 16. 20:37
 35/38 anonim ***** válasza:
90%

#30 lehet hogy a férfiak többségének a szex csak darab darab alapon olyan természetes mint kivenni a tiszta ruhát a mosogepbol de sok nőnek ez többet jelent. Nem véletlenül nem fekszünk le az első pár randin. (legalábbis én)

Szóval nyilván azért várok vele mert nálam ennek nagyobb jelentősége van. És ezt jól tudja a pasi is.

Ennek ellenére nem egy megjatszotta hogy minden oké aztán mikor megkapta amit akart lelepett se szó se beszéd.

Pedig tudta hogy nem fekszek le akarkivel, mégsem volt benne gerinc hogy megmondja előtte hogy bocs de ez nem megy.

Neeem, azért még ez a lehetőség kapora jön.

Igazából semmi elfogadható indokot nem tudtok mondani, csak frocsogtok hogy "így jártál, ezt erdemled, ennyi vagy, nem tudsz mást adni szexen kívül". Mintha lenne bármi okotok is gyűlölni amiért ilyen undorító dolgokat mondotok. És a ti szatok sír hogy némelyik nő hogy beszél itt a férfiakról.

Hát fogjatok kezet, ti meg olyan embert hibaztattok és mocskoltok akit atvertek. Ilyen egyszerű.

2021. dec. 16. 20:38
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
Kend a hajadra #35. Fura mód aki igazán értékes az nincs otthagyva.
2021. dec. 16. 20:45
 37/38 anonim ***** válasza:
0%

#35: Ha nem fekszel le bárkivel, akkor miért pont ilyen gyökér pasikkal fekszel le? :O Vagy ez valami akaratlan önvallomás volt a részedről? Nem érzed, hogy mennyire gyerekes és cringe, amit írsz?

"Igazából semmi elfogadható indokot nem tudtok mondani, csak frocsogtok hogy "így jártál, ezt erdemled, ennyi vagy, nem tudsz mást adni szexen kívül"."

Érthető, hogy érintettként neked nem elfogadható ez az indok. Ettől még másoknak igen. Ha annyira király lennél, mint amilyennek érzed magad, akkor nem csak szexre használnának. Ha annyira jól ismerkednél, akkor nem vernének át. Ez ilyen. De, te képtelen vagy bármiféle felelősségvállalásra.

"Mintha lenne bármi okotok is gyűlölni amiért ilyen undorító dolgokat mondotok."

Senkit sem gyűlölök azért, mert átverték és senkire sem írtam undorító dolgot. Az nem undorító, ha leírjuk itt páran, hogy ezt akartátok, ezt választottátok, ez van.

"És a ti szatok sír hogy némelyik nő hogy beszél itt a férfiakról."

Az enyém nem sír. (Na jó, néha nevetek, amikor hozzád hasonlóan a nők áldozatnak állítják be magukat minden helyzetben.)

"Hát fogjatok kezet, ti meg olyan embert hibaztattok és mocskoltok akit atvertek. Ilyen egyszerű."

Fel kéne fognod: TE IS ÁTVERTED SAJÁT MAGAD.

2021. dec. 16. 21:30
 38/38 A kérdező kommentje:

Engem ugyan gyakorlatilag még nem

"húztak még be a csőbe",

nyugi palikám ;-)

Elméletileg megpróbált átverni pár elme-beteg, de mint írtam hála istennek mindig időben kiderült a hazugság :-)

2021. dec. 16. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!