Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik komoly kapcsolatot keresve társkeresőn hazudnak, csak szexre hajtanak miért nem mennek inkább prostihoz?!
Ha így ingyen megkapható a szex, akkor miért fizessen érte bárki? Ha ingyen a fejedhez vágnának egy házat, csak mert mosolyogsz kettőt, akkor nem fogadnád el? Dehogynem.
A kérdést amúgy nyugodtan megfordíthatod: Azok a nők, akik ilyen férfiak miatt sírnak, miért nem választanak inkább normális pasikat, akik valóban komolyat akarnak? Csak, mert 10-ből 9-szer egyértelműen látszik a férfi szándéka, csak a nőt nem érdekli.
"
Az megse fordul a fejekben hogy kiderül útközben hogy nem lesz jó kapcsolat belole?"
Ja és ez tök véletlenül a szex után derül ki, mert előtte még nem érezte hogy nem tetszem neki es/vagy a szemelyisegem nem illik hozzá. De szex után hirtelen megvilagosodik.
Én aldaként sem élnék vissza egy nő bizalmával.
De ha valami nem működik, azt kár lenne tovább folytatni. Mondjuk olyankor is lehet finoman, a lehető legkevesebb sérüléssel visszautasítani az adott illetőt.
Legyen akár nő vagy férfi, vagy akár a szex előtt vagy után...
#14 azért mert ez full kamu.
És én nem mondanék ilyet, engem ugyan senki nem uthet meg, nem kell az általánosításod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!