Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan,hogy egy főnök párhuzamosan egyszerre több alkalmazatottal is viszonyt folytat?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 20:44
11/17 anonim válasza:
Nekem több olyan férfi főnököm volt aki ezt sportszerűen űzte, szintén multicégnél.
12/17 anonim válasza:
Barátnőm mesélte, egy multinál egy rendezvényen öten ültek egy asztalnál, a főnök és 4 csaj. A 4 csajból 3 megvolt neki. Azt mondja nem kicsit volt kínos...
13/17 anonim válasza:
Nálunk ez már annyira elfogadott volt, hogy még csak kínos sem volt.
Kicsit tényleg hasonló a környezet egy multinál mint a Wall Street farkasában.
14/17 anonim válasza:
Egyszer ismerkedni akart velem egy olyan férfi, aki valami felsővezető volt egy nagy cégnél. Egyszer elejtette a célzást, hogy érkezett a melóhelyre egy új gyakornok csaj és szívesen megdugná
15/17 anonim válasza:
melettünk lévő cégnél a szomszéd vállalkozó, az eleve úgy veszi fel titkárnőket stb nöi alkalmazottakat, hogy előre elmondja hogy vele a fönökkel baszni kell, amikor akarja , ott a melóhelyen. kb 1 évig jártak oda a munkakereső nők,amelyik nem volt elég szép,azt rögtön elküldte és önéletrajza a kukába került. a szebbeknek előre megtette az ajánlatot is , rögtön ezzel kezdve,és végül az kapta meg melót amelyik felvételi beszélgetsén jól szexelt vele .a titkárnöjével egyszer beszélgettem, viccesen a kiválasztottnak hívtam, hiszen nagyon sok nő közül lett kiválasztva,akik 1 év alatt elmentek állásinterjura, ami általában 1 perces interjuk voltak. első kérdés: szexel a fönökkel ha felveszem? ha eljutottak második kérdésig, akkor most próbaszex lessz, ha megfelel felveszi az állásra. fizetése meg ennyi lessz...
16/17 anonim válasza:
Nem tudom milyen helyeken dolgoztatok, nàlunk mèg egymàs fizujàt se tudjuk.
A legdurvább eset az volt amikor a cég külföldre szervezett valami csapatèpítőt, volt 1 srác meg 1 csak mindketten kapcsolatban , és kint jöttek össze , utána a csajt ki is vàgtàk a meló helyről.
A szektor amiben dolgozok hébe hóba előfordulhat 1-2 kaland ( vagy inkább kitudóthat ) viszont ismerőseim gyártás-termelèsben dolgoznak ott meg aztán mindenki nyomja mindenkivel - haverom poènkodott is , hogy a gyàrnak csinàlnak külön óvodàt😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!