Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az albán pékségekben tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az albán pékségekben tényleg elég gyakori,hogy az albán főnök kikezd a női alkalmazottakkal?

Figyelt kérdés
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

2021. júl. 8. 15:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Kikezd és ki se fizeti a bért.. ráadásul aki azt a mocskot eszi vessen magára!
2021. júl. 8. 15:08
 2/16 anonim ***** válasza:
20%

Az gyakori, hogy a gyogyszertarba megy sportcipot venni. Mert az van kiirva, hogy patika :)

37F incel

2021. júl. 8. 15:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is hallottam ilyet.

Persze nem csak ott, a legtöbb munkahelyre igaz ez.

2021. júl. 8. 15:28
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Ja, meg az is gyakori, hogy a lúzer incelek mindenhez hozzászólnak valami irreleváns ostobaságot, és csodálkoznak, hogy incelek... :D
2021. júl. 8. 15:29
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

A patika az ő nyelvükön edzocipot jelent, innen jön a vicc....

2021. júl. 9. 01:48
 6/16 anonim ***** válasza:
31%

Legalabb valaki erti....

4-eske pedig menjen buszozni egyet a Balkanra, hatha megtanul kommunikalni az alban fonokeivel :)

[link]

37F incel

2021. júl. 9. 02:06
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

#5: "A patika az ő nyelvükön edzocipot jelent" - hát ez így még nagyobb gáz. Az is, hogy "nyelvük" van, az is, hogy a "saját nyelvükön" poénkodnak, aztán csodálkoznak, hogy a normális emberek nem értenek lúzerül. Meg csodálkoznak, hogy ilyen attitűddel nem kellenek senkinek.

#6: ez neked való. Úgyis egy szopás az életed. De tudod, erről rajtad kívül senki sem tehet. Egy arrogáns lúzer vagy, csak magadnak köszönheted, hogy nem kellesz senkinek és "incel" lettél. Csak azt nem értem, nem elég, hogy egy csődtömeg vagy, ami önmagában elég ciki és megalázó, miért kell még ezt reklámoznod is? Ez valamifajta lelki mazochizmus? :D

2021. júl. 9. 07:29
 8/16 anonim ***** válasza:
70%

Hat nem tudom, nekem nem gaz, hogy az albanoknak sajat nyelvuk van, de te tudod....

Tanuljon meg a vilag magyarul :D

37F incel

2021. júl. 9. 08:26
 9/16 anonim ***** válasza:
43%

Látom nem csak értetlen vagy, de a jogos kritikát sem bírod. :)

Végtelenül szánalmas, ha valaki arrogáns módon próbál visszavágni, irreleváns és ostoba válaszokkal, miközben csak egy béna töketlen lúzer, aki okkal marad egyedül, mert ilyen ember nem kell senkinek. :)

2021. júl. 9. 10:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Én a pécsiekről tudok nyilatkozni. Igen!!!! 2 lány ismerősöm is dolgozott náluk az egyikkel egy fiatal srác kezdett ki a raktárban, és sajnos a b
2021. aug. 12. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!