Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfi(45) - fiatalabb lány felállásban(26), mennyire esélyes, hogy jön egy fiatal pali aki beleszemétkedik a dologba?
Nem kérem a szokásos sablon válaszokat, csak akkor írj ha van konkrét tapasztalatod az ügyben.
Több mint 6 éve együtt vagyunk a szerelmemmel, úgy érzem minden rendben közöttünk, 19 éves kora óta ismerem már, nálam jobban senki sem ismeri, persze voltak hullámvölgyek, és egy 3 hónapos szünet is 2 éve, de teljesen egyértelmű, hogy együtt kell lennünk, minden klappol, egyedül talán az az állandó vita tárgya, hogy ő még nem szeretne gyereket, de én sem mindenáron.
Erre egy közös ismerőstől kell megtudnom, hogy virágot(!!!) visznek neki a munkahelyére? Mikor rákérdeztem este, csak somolygott, hogy nem úgy van az, ez csak ilyen év végi ajándék (senki sem kapott még semmit) volt a cégtől stb. Aztán kis idő múltán odaült és elmondta, hogy ne haragudjak, de bevallotta, hogy jött oda "ideiglenesen" pár hónapja egy másik cégtől egy srác, akivel nagyon jókat szoktak beszélgetni, szokott segíteni is neki, de ne értsem félre, csak jófejségből, és Ő hozta neki a virágot "hálából" hogy annyit segített neki, illetve facebookon is beszélnek, de ő írt rá, és nincs semmi olyan. És ha szeretném soha többé nem beszél vele, mert neki is leesett már egy ideje, hogy közeledni akar felé, de nem akarta megbántani, és nagyon visszafogottan közeledik, nem is esett le neki sokáig hogy "szerinte" tetszik neki.
Én persze kiderítettem ki ez, és sokkal hihetőbb lenne a barátkozós sztori, ha nem úgy nézne ki mint valami filmsztár.
Mondtam neki akkor legyen szíves megszüntetni ezt, vagy én szüntetem meg a srácot, és még neki állt feljebb, hogy miért viselkedek így, miért kell ilyeneket mondani. Most abba maradtunk, hogy lekoppintja, és nem beszélnek többet, de megeszem a kalapom ha ez igaz. Eddig még sosem csalódtam benne, de ez nagyon bűzlik. Nem gondolnám, hogy olyat tudna neki nyújtani a csini pofin kívül amit tőlem nem kap vagy kapott meg, érthetetlen ez az egész.
Aggressziv f vagy.
"Talán szó nélkül tűrnétek, hogy virágot hoznak a kedveseteknek?"
Az en baratom mosolyogva azt mondana, hogy "hat, megertem szegeny sracot;)", es en meg jobban imadnam, mint eddig..
26 évesen volt 45 éves párom egy darabig, vele akkor szétmentünk. Én még nagyon pörgős, bulizós életet éltem, nem tudta tartani a tempót és akkor zavart is picit, hogy már "öreg". Összejöttem egy korombelivel. Most 37 vagyok, megint nagy korkülönbséggel (16 év) találtam párra, de már nem váltanék, most érzem azt, hogy kész vagyok egy életre megállapodni.
Minden attól függ, hol tart a barátnőd,milyen tervei vannak. Amit leírtál, abból az jön le, hogy szeretne mással is lenni, nem biztos abban, mit akar.
Csak par evet kell kibekkelned, amig abban a korban van, hogy kelendo.
37F incel
"Mondtam neki akkor legyen szíves megszüntetni ezt, vagy én szüntetem meg a srácot, és még neki állt feljebb,"
Egyáltalán nem csodálkozom. Kevesen bírják ezt a fajta stílust. Most meg főleg nem vagy abban a helyzetben, hogy nagy feszítsd a határokat.
AHogy már más írta, köszöned meg az elmúlt éveket, és készülj arra, hogy nem lesz veled örökre.
Szóval... a véleményem az, hogy ez egy kitalált sztori.
Ráadásul a “kérdez” témavezető: nő.
“Te 50 évesen akarsz kispapa lenni?”
Már miért ne?
A 20. század első felében átlagos volt.
Féltékenységgel nem mész semmire, csak rontassz a helyzeteden. Hameg akar csalni,úgyis megcsal,ha el akar hagyni, úgyis elhagy. Ezt felejtsd el, hogy eltiltod a sráccal való beszédtől, kontrollálod őt...stb.
Nekem is voltak fiatalabb barátnőim, és volt is ilyen probléma. Úgyhogy esélyes, hogy mennyire az tőletek függ. Azt írod, jó a kapcsolatotok, ebben az esetben annyira nem kell aggódnod.
Én azt javaslom neked, hogy beszélgess vele sokat, kérdezd meg, hogy hiányzik-e neki valamia kapcsolatotokból, szeretne talán többet eljárni veled szórakozni vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!