Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már hármasban, hány évesek voltatok, illetve milyen felállásban? Lányok érdekelnének főleg.
Lettem volna de nem volt olyan lány aki bejött volna nekem/nekünk. Már régóta erdekelt a dolog de mikor konkretan ott volt h keresünk valakit 19 voltam
Mi hivatasos ku...rvat hívtunk volna:-) De abban a városban ahol épp tartózkodtunk nem volt egy valamire való se:-D
20
Nekünk egy balatoni nyaraláskor jött össze, eléggé váratlanul. Párommal mentem (lányok vagyunk) és akadt egy helybéli lány a baráti társaságunkban. Beszélgettünk vele és rákérdezett, hogy mi leszbik vagyunk-e?
Elmondtuk neki, mire ő is elmondta, hogy régóta gondolkodik rajta, kipróbálná lánnyal.
Az este elég jól telt, a leányzó kissé becsiccsentett. Barátnőm és én is smároltam vele, aztán éjfél után átjött velünk a szállásunkra majd... :)
Bevezettük.
Kicsit szégyenlősködött az elején, de aztán sikerült elengednie magát és elég jól belejött. Meglepően ügyesen nyalt elsőre :)
Rá egy évre ismét elmentünk oda nyaralni, addigra felszedett egy pasit - nekünk nem volt szimpatikus - nem lett folytatás. De jobb is így. Szerintem ezek a dolgok így spontán működnek csak, ezt nem lehet tervezgetni. Én nagyon örülök, hogy szerencsénk volt.
24-23-20 évesek voltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!