Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az probléma ha ilyen életvitel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az probléma ha ilyen életvitellel szeretnék barátnőt?

Figyelt kérdés

160 körül keresek.

A rezsi 40 körül van (anyám lakása, szerencsém hogy egyáltalán ez van és nem kell albérletet is fizetni...), az élelmiszer költésem olyan havi 70 körül van úgy hogy SPÓROLOK.... 6 gyógyszer, 10-15 egyéb háztartási dolgok.

130 ezer simán elmegy ezekre. A pici maradékból próbálok félrerakni.

De étterembe járni, kocsmázni, pláne nyaralni, utazgatni nincs pénz.

Autót se tudok fenntartani.

Gáz ha ilyen szegény pasiként akarok barátnőt?

F/31

2021. dec. 14. 14:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon okosat mondtál, csakhogy én tanulok hogy jobban keressek :D A különbség hogy en nem sírok itt, hogy csak ennyit keresek és nincs időm:)
2021. dec. 14. 16:31
 22/31 A kérdező kommentje:
Aha és én itt most sírtam hogy kevés a pénzem? Nem. Én azt fejtegettem hogy lehet e csajom csóró apsiként.
2021. dec. 14. 16:35
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Először, ne olyan nicket hasznàlj mint egy travi - megláttam azt hittem valami csaj írta.

Másodjára , honnan ez a nettó feszültség, utasított vissza már bárki egyàltalàn ,mert kicsi a nettód?

2021. dec. 14. 16:55
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

14 és még páran

Ha ennyiből nem lehet megélni, akkor miért adnak sok helyen ennyit, vagy még ennyit sem? Nem onnan kellene indulnia a fizetéseknek, hogy a legkevesebb is elég legyen, felette pedig már a luxus?

És nem "éppen kiszámolva, hogy ne haljanak éhen az emberek" stílusban? Rabszolga nép a magyar.

2021. dec. 14. 17:14
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Picit off leszek, mert nő vagyok.

Figyi, én 10-12 órákat dolgoztam terepen, lovaglást oktattam gyerekeknek, kamaszolnak, naponta 20 talicskát lapátoltam tele trágyával és toltam nem tudom hány kilométernyit egy nap alatt, pihenő időmben a lószerszámokat cipeltem, a lovakat ápoltam, télen nyáron. Egy nap kb 20 és 45 kilométernyit gyalogoltam terepen, erdőben, dombokon az olyan gyerekek mellett akik tereplovaglást kértek, de csak annyit tudtak, hogy ültek a lovon. A 38 fokban is, meg a -5-ben is.

Amúgy nagyon szerettem ezt a melót, de rohadt keveset kerestem.

Viszont mivel anyukámmal laktam, félre tudtam tenni, mivel sokat dolgoztam, alig költöttem, így valamennyit félre tudtam tenni. Abból a pénzből tanultam tovább.

Mivel elcsesztem az érettségit, így estin érettségiztem le. A 10-12 óra után rohantam a villamoshoz, onnan a suliba és este 9-ig bent ültem. Szerencsére csak a matek órákra kellett bejárnom, mert abból buktam.

Miután meglett az érettségim, tovább lovaztam, és mellette kitanultam egy okj-s szakmát.

Azzal eltudtam helyezkedni egy jobban fizető állásban, majd kitanultam még egy, jobb szakmát, szintén munka mellett, amivel mégjobban keresek.

2021. dec. 14. 17:37
 26/31 anonim ***** válasza:
49%

25ös:

Ez jó, ügyes vagy, de a kérdezőnek valszeg más testi állapotai vannak, és más elképzelése az életéről.

2021. dec. 14. 17:48
 27/31 anonim ***** válasza:
94%

#26: "más testi állapotai"

És azokat kinek is köszönheti elsősorban?

2021. dec. 14. 17:54
 28/31 anonim ***** válasza:
91%
Lehetni lehet, csak nyilván olyan nőt kell keresned, aki nem akar gyereket. (Mert gyereked igy nem.lehet) a másik pedig, hogy ne a felső polcról akarj válogatni nők terén!
2021. dec. 14. 18:02
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol a gyerek miatti egzisztencia szukseglet az oka hogy egy no lelep egy gazdagabb pasival. Ha nem akar gyereket, akkor viszont elni, szorakozni akar, ami penz.
2021. dec. 14. 18:06
 30/31 anonim ***** válasza:
56%
Ha 3x ennyit keresnél, akkor is csak hatáeset lennél! Hogyan akarsz ennyi penzből barátnőt??? Eleve, miből fizeted ki a randik költségeit? (Vacsi/mozi/programok?)
2021. dec. 14. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!