Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt tudnátok lenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnátok lenni egy ilyen személlyel hosszútávon, akár örökre?

Figyelt kérdés

2hónapja randizok egy pasival. Én 30éves vagyok , ő 42. Nekem van 2 gyerekem, neki 1 akit nem ő nevel. (Ő szeretne még egy közöset)

Neki elég komoly tervei vannak. Költözést tervez, esküvőt (esküvő ellenes volt eddig) , gyereket.

Elég komoly embernek ismertem meg. Az előző kapcsolata 20évig tartott.

Mivel nagy a távolság köztünk (tóbb mint 200km) ezért csak a hétvégéket töltjük együtt. Nagyon jól érzem magam vele. Mondhatni már szint álomkapcsolat.

Ami zavar az mind külsőségek. Pl velem egymagas (Világéletemben zavart és igyekszem ezt leküzdeni) , illetve külsőre sem ideálom.

Mindezek ellenére nagyon szeretek vele lenni.

Leküzdhető dolog a külsőség vagy mindig lesz bennem egy ilyen fura érzés?

Hetek óta csak ezen jár az eszem.

2021. dec. 13. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
akkor meg tényleg nem tudom mi a baj. volt már szőke, barna, ősz pasim. magas, nem túl magas, barna szemű, zöld szemű, kék szemű. ha tetszik, akkor jó. azon túl, hogy neked van egy ideálod, őt csúnyának találod? vagy szégyellnéd?
2021. dec. 13. 13:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kérdés hogy mi együtt tudunk e élni vele, hanem h Te együtt tudsz e vele.

Egyezik a jövőbeli képetek? Te akarsz esküvő, gyerek egyebek?

Vonzodsz hozzá?

Bár ha szexelsz vele akkor annyira azért nem lehet gond a kémiát illetoen.

Nem igazán értem hogy jutottál el ide..

2021. dec. 13. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!