Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány nap után reális a terhess...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nap után reális a terhességi teszt?

Figyelt kérdés

4. napja késik, nem védekezünk, de nem megy el bennem a párom. 2 hete voltunk együtt.

Csütörtök reggel csináltam 10-es érzékenységű tesztet, negatív - gyógyszerész szerint reális már az eredmény. Holnap vagy hétfő reggel még csinálok egyet.

Deréktájon kedd óta fáj, melleim tegnaptól. A hasam alsó részénél hajnalban 1-1 alkalommal.

2021. dec. 11. 19:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ma reggeli teszt is egyértelmű negatív.
2021. dec. 13. 11:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Csalódott vagy?
2021. dec. 13. 13:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem, mert nem éltem bele magam.
2021. dec. 13. 13:59
 14/17 A kérdező kommentje:
A doki csinált belső UH-t, nincs terhesség de biztonság kedvéért vért vett a HCG szint vizsgálatára az esetleges méhen kívüli terhességre, viszont szerinte erre nagyon kicsi az esély. +Ba rákszűrést is végzett. Szerinte a hormonok bezavarodtak, és várunk január elejéig. Ha addig magától nem jelentkezik, akkor elindítja injekcióval.
2021. dec. 14. 06:34
 15/17 A kérdező kommentje:
És most, h reggel wc-re jöttem, meg is jött 😂
2021. dec. 14. 06:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Húúú, együttérzek, én is voltam ilyen szituban. Mostmár megnyugodhatsz. 😀
2021. dec. 14. 07:04
 17/17 A kérdező kommentje:
Ideges csak azért voltam, mert sem a teszt nem lett pozitív és a menszi is a holdon volt... Féltem, hogy netán valami komolyabb baj van odabent. :-)
2021. dec. 15. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!