Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyiknek sokkal komfortosabb otthon, a másik állandóan menne valahova, szerintetek egy ilyen párosnak van jövője?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=introvert%C..
Na itt van szartig
Inkább egyszerű vagy mint inteivertált
Mi nyomja a lelked kedves #7-es?
Most komolyan.. miért zavar téged ha egy fajta kérdésből van akár 100 ezer is?! Nem tudom felfogni, baszki ez egy kérdezős oldal. Javasolnám, hogy inkább legyen valami hobbid, mert én lehet, hogy egyszerű “melós” vagyok ahogy te fogalmaztál, de nem azzal töltöm az időm, hogy feljárok gyk-ra ge*iputtonyoskodni. Aztán jön az, hogy én vagyok az okos. Igen igazad van, valóban van több kérdés figyelmetlen voltam, de kérlek téged magyarázd el nekem, hogy ez téged miért zavar!😂
Izgatottan várom a válaszod!
Túl sok szabadidő teszi hogy nem talàljàtok a keresőt?
Vagy esetleg az gondoljàtok, hogy az egész földkereksègen hogy ti szartàtok a spanyol viaszt , és csak kizàrólag nektek van ilyen problèmàtok?
Netàn nem èrtitek az introvertált szó jelentèsèt?
Nem tudtok esetleg keresni?
További jó àlmodozàt, és elmèleti csajozást kívànok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!