Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rokonok állandóan kérdezgetik mikor vesz már feleségül engem a barátom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Én is érzem csak úgy magamtól, hogy le vagyok maradva másokhoz képest. Rokonok kérdezgetik, hogy mikor lesz már valami, de semmit nem tudok mondani. 1 éve vagyok együtt a barátommal, de még sajnos nem élünk együtt. De még ez idő alatt el sem jegyzett, hogy legalább tudnám, nem csak a szexre vagyok jó neki. De már én is kínosan érzem magam, hogy semmit nem tudok felmutatni. Rokonok közül már szinte mindenki házasságban él. A barátomat kérdeztem erről, azt mondta majd elakar venni, de még nem most. Facebookon is irigykedve nézem a boldog házasságokat, nekem meg semmi biztosítékom sincs, hogy szeretnek-e.2021. szept. 23. 15:16
1/22 anonim válasza:
Nem tudom én 28 évesen szűz vagyok mégse érzem magam lemaradva az élet mindenki számára más
2/22 anonim válasza:
Egy év után eljegyzés? Nekem ez korainak tűnik, de mindenki más. A mi ismerősi körünkben kb. 2-3 év után történik ez meg, ha nem később.
3/22 anonim válasza:
Egy év után mit akarsz még? Főleg hogy nem is éltek együtt.
4/22 anonim válasza:
Mi van, a CSOK határidő szorít ? 😂 1 év együtt járás után ne akarj feleség lenni. Még nem is ismered rendesen. Eljegyzés?
Facebook nézegetés... a srác helyében lelépnék gyorsan... 😅
5/22 anonim válasza:
"Köszönöm a kérdést, de had döntsük el mi".
6/22 anonim válasza:
Egy éve vagytok együtt, nem is laktatok egy háztartásban...
Felmutatni ne az eljegyzési gyűrűt akard, hanem diplomát, jogsit, nyelvvizsgát, szakmai végzettséget. Ez nem egy olyan dolog, amit ki kell pipálni..
7/22 anonim válasza:
Egyutteles nelkul igent mernel mondani egy facebook kompatibilis, terdelos performanszra? Azon elgondolkoztal mar, hogy mi a baj veled? Mert van es nem is kicsi.
8/22 anonim válasza:
Eletkor? Azert nem mindegy, hogy mondjuk 26 eves vagy, vagy 38.
9/22 anonim válasza:
Szerintem 38 evesen se tul korrekt együttélés nélkül eljegyezni a másikat.
10/22 anonim válasza:
Előbb talán össze kellene költözni, nem a gyűrű miatt nyafogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!