Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A rokonok állandóan kérdezgeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rokonok állandóan kérdezgetik mikor vesz már feleségül engem a barátom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én is érzem csak úgy magamtól, hogy le vagyok maradva másokhoz képest. Rokonok kérdezgetik, hogy mikor lesz már valami, de semmit nem tudok mondani. 1 éve vagyok együtt a barátommal, de még sajnos nem élünk együtt. De még ez idő alatt el sem jegyzett, hogy legalább tudnám, nem csak a szexre vagyok jó neki. De már én is kínosan érzem magam, hogy semmit nem tudok felmutatni. Rokonok közül már szinte mindenki házasságban él. A barátomat kérdeztem erről, azt mondta majd elakar venni, de még nem most. Facebookon is irigykedve nézem a boldog házasságokat, nekem meg semmi biztosítékom sincs, hogy szeretnek-e.
2021. szept. 23. 15:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9. es ez biztos, de akkor erthetobb a rokonok reakcioja azert (nem mintha lenne hozza kozuk...)
2021. szept. 23. 16:30
 12/22 A kérdező kommentje:
29 vagyok.
2021. szept. 23. 16:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Konyorgom, 29 eves vagy, es egyutteles nelkul barkinek igent mondanal? Nem vagy te egy kicsit ketssegbeesve? Egy onbizalom nelkuli, megfelelesi kenyszerrel elo ember csinal ilyet. Vagy meg az se. Tudom nem szep dolog igy rakerdezni, de normalis vagy?
2021. szept. 23. 16:44
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
1-3asnak igaza van,
2021. szept. 23. 16:46
 15/22 anonim ***** válasza:
33%
vegyetek valami made in China gyűrűt , és mondjátok, hogy titokban összeházasodtatok mert nagyon féltetek attól, hogy vírus van és elfertőződik a család.
2021. szept. 23. 17:12
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

-a facebookrol szakadj le

-a megfelelesi kenyszeredet kezeltesd

-egy ev jaras utan nem hazasodunk ossze senkivel

-a parkapcsolat es a hazassag celja nem az, hogy dicsekedhess vele a kornyezetednek

-agyilag fel kene noni hozza, mert te jelenleg ugy gondolkozol, mint egy 15 eves kislany, akinek megartott a szocmedia

2021. szept. 23. 18:45
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

25 vagyok, barátnőm 24, 5 éve vagyunk együtt.

Nem kértem meg a kezét, együtt se élünk.

2021. szept. 23. 20:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a barátod veled? Figyelmes? Jó hozzád? Jól kijöttök? Mindkettőtöknél egyformán tervben van az összeköltözés? Ha igen, akkor nincs miért aggódni, meglesz az a "biztositék" is.
2021. szept. 23. 21:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"nekem meg semmi biztosítékom sincs, hogy szeretnek-e."

Mert szerinted egy eljegyzési gyűrű az az?

Sokan házasodnak pl.

- családi adókedvezmények miatt,

- a társadalomnak való megfelelési kényszer miatt (engem az exem ezért tartott, nem szeretett, de elvett volna mert nyomasztotta az apja, a kollégái meg a franc tudja ki hogy ez az élet rendje és le van maradva!😑😑😑 jól megjátszotta magát, mire rájöttem, éveket csesztem el rá 😞)

- vagy mert a párja kihisztizi de az nem akarja őszintén (ilyet is ismerek)

Amúgy ha biztosíték a szeretetre egy-két gyűrű meg egy papír akkor miért vannak megcsalások és válások?

2021. szept. 24. 01:16
 20/22 anonim ***** válasza:
a legtöbbször házasság után kezdődnek a problémák.. A legtöbb férfinak teret kell hagyni , nektek egy papír de a férfi nem szeretné leláncolni magát ha nem biztos benne .
2021. szept. 24. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!