Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan,hogy beszélgettetek valakivel hónapokig,és csak húzta az agyatokat? Mennyi ideig tartott?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok, hogy valami miatt nem tudtatok találkozni,de te türelmes voltál vele,megértetted a helyzetét. CSak aztán újabb és újabb dolgok miatt nem jött össze a találkozó. Vagy ha igen,az is nehézkesen.

Az ilyen embereknek miért kell beszélgető partner, akinek egész nap irogatnak?

2021. dec. 10. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2021. dec. 10. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt, tavaly októberben. 2 hétig minden nap rendszeresen írtam a hölgyeménnyel, de 2x is lemondta a találkozót, általában pár órával a megbeszélt időpont előtt. Akkor megtanultam, hogy ha egy nő felregisztrál társkeresőre de nem fontos neki a mielőbbi személyes találkozó, akkor azt pattintani kell azonnal.
2021. dec. 10. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, 25 éves vagyok.
2021. dec. 10. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 hónapig várattam egy srácot, mivel záróvizsgára készültem. Kitartott, úgyhogy azt hittem, hogy komolyak a szándékai, utána találkoztunk, lefeküdtünk és felszívódott.

Van ilyen is, én nem hitegettem, ő meg lehet a 2 hónapot, amit írogattunk nem tartotta igazából fontosnak.

2021. dec. 10. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 Kezelgetett pár másik csajt azalatt a 2 hónap alatt, légy nyugodt.
2021. dec. 10. 16:36
 6/8 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok,ő 28. több hónapig beszéltünk.
2021. dec. 10. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:
26%

Én 1 évig húztam egy srác agyát

Sosem találkoztam vele

Tetszett a stílusa, hogy udvarol, amiket írt, hogy nem unatkoztam

Volt aki lefoglalt minden nap

Jó volt vele dumálni

De nem jött be külsőre eléggé

Ezért csak húztam az időt míg 1 évvel később lett egy normál kapcsolatom és őt lekoptattam

2021. dec. 10. 17:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan, hogy több hónapig beszéltünk. Nem feltétlen rendszeresen, csak úgy amikor eszünkbe jutott. Aztán végül csak találkoztam vele és lett belőle egy kapcsolat. Arra emlékszem, hogy nem akartam vele találkozni, mert külföldi volt és azzal csak magamat szívatom, ha olyannal jövök össze, aki itt hagyja Magyarországot, de mivel sose erőltetett semmit, szimpatikus lett. De nyilván azóta visszaköltözött az országába szóval mondhatjuk azt hogy szívtam XD
2021. dec. 10. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!