Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Süthetek sütit neki vagy túlzás?
Összejársz dugni egy apád korabeli pasival és ez zavar a legjobban? :D
Én nem vinnék. Házhoz mész felannyi idősen és azt hiszed tartozol neki a melegszendókért? Nem igazán van rendben az önértékelésed. Még azon is spórol, hogy rendeljen egy pizzát.
4.
10-12 melegszendvics - megfelelő körettel és krémekkel történő - elkészítése kb. a pizza szintjén mozog és valamivel tartalmasabb is, úgyhogy ez a pizzás-csórós dolog nem állja meg a helyét.
A korkülönbség viszont komolyabb etikai kérdéseket vet fel "Miszter nagymenő" jellemével kapcsolatban.
4. Én is dugtam pl. anno 22 éves srácként 40 éves nővel. Kedves volt velem, 17 és 6 éves lányai voltak. Mi ebben olyan nagy dolog?
Ha egy másik 22 évessel dugna, akkor meg azt mondanád hogy az olyan, mintha a testvérével csinálná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!