Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is lehetek Prosti az aluljáróban?
Figyelt kérdés
Hogy kezdjek neki?
Csak kiállok az aluljáróba és kész, mint a többi lány?
Rendőrök nem szólnak?
Hova vigyem az ügyfeleket? SzexShop-ba? Ott nem szólnak a kiszolgálok?
Kell valami orvosi papirral rendelkeznem?
Mindenre kiváncsi vagyok.
Kérlek, ne oktassatok ki, és ne beszéljetek le róla. Segítsetek elindulni, hogy mit hogy csináljak.
Sajnos nem írhatom le mért kell ezt csinálnom, de értsetek meg kérlek! Ne ítéljetek el! Köszönöm 23/l
2010. szept. 6. 09:56
22/28 anonim válasza:
Arlistat kerek privatban jah es azt is meilyk varosban laksz.
Lassan kialakul egy klienslista. :D
23/28 anonim válasza:
Elözö voltam, mostmar lehet küldeni! :D
24/28 anonim válasza:
Nem is volt rossz ötlet ide írnod. Nekem is írhatsz egy privit. Talán együtt közelíthetünk egy megoldáshoz.
26/28 anonim válasza:
A stricid meg mindíg veled lessz igy ha álltalában mész valamerre úgy kell majd bemutatnod hogy a barátod,még a szüleid elött is.Kileszel életed végéig használva.Nem sajnálom a szajhákat,mind megérdemli a sorsát !!!
27/28 anonim válasza:
Persze hogy lehetsz!
Írj rám ! Kocsi van !! Hozlak viszlek!
28/28 anonim válasza:
Szakmában vagy még? Ha igen küldj egy listát merevedik a gombás fszom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!