Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én is lehetek Prosti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én is lehetek Prosti az aluljáróban?

Figyelt kérdés

Hogy kezdjek neki?

Csak kiállok az aluljáróba és kész, mint a többi lány?

Rendőrök nem szólnak?

Hova vigyem az ügyfeleket? SzexShop-ba? Ott nem szólnak a kiszolgálok?

Kell valami orvosi papirral rendelkeznem?

Mindenre kiváncsi vagyok.

Kérlek, ne oktassatok ki, és ne beszéljetek le róla. Segítsetek elindulni, hogy mit hogy csináljak.

Sajnos nem írhatom le mért kell ezt csinálnom, de értsetek meg kérlek! Ne ítéljetek el! Köszönöm 23/l

2010. szept. 6. 09:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
80%
Ha már valóban ennyire rossz a helyzeted, legalább a neten áruld magad.
2010. szept. 6. 10:07
 2/28 anonim ***** válasza:
81%

Az összes prosti tartozik egy futtatóhoz, tehát ha te kiállsz egyszáll magadban, akkor hamar tele lesz a fejed lila foltokkal, mert nem fogják tűrni, hogy te növeled a konkurenciát és saját zsebre dolgozol. Ha meg neked is lesz egy stricid, akkor meg a nagyja pénzt ő kapja és veled meg kábé azt csinálhat, amit akar.

Persze nem vagyok jártad a témában, d eolvasható ez-az.

De miért akarod kitenni magad a veszélynek, megaláztatásnak,stb? Ennél már utcát pucolni is jobb.

2010. szept. 6. 10:09
 3/28 anonim ***** válasza:
66%
neten hirdess
2010. szept. 6. 10:10
 4/28 anonim ***** válasza:
78%
neten hirdess, meg ha van mobilod a blikkben. 23 éves diáklány keress..stb. Igy kényelmesebb eldöntheted ki kell neked, valamelyik nők lapjába volt ilyen. Csak a hívásra kell várnod. Nem kell ott álni fagyoskodni. Gumit mindig használj. Még akkor is ha többet fizetnének!
2010. szept. 6. 10:19
 5/28 Fülünyúl ***** válasza:
90%

Egyrészt ahogy előttem írták, valószínűleg a konkurencia kitépi az utolsó szál hajadat is, vagy a stricijük bevesz a kalákába pár próbamenet után. A rendőrök nem fognak abajgatni, de pár ingyen numerát le kell majd nyomnod velük, hogy békén hagyjanak. Ha stricihez tartozol, akkor általában megvan a hely ahova viszed a kuncsaftjaidat, orvosi papír nem tudom kell-e, ilyenekről nem hallottam, de a saját érdekedben jó ha minél gyakrabban eljársz orvoshoz, és minden kuncsafttal gumiban csinálod.

Ugyan írod, hogy ne firtassuk, de engem érdekel hogy miért akarod ezt csinálni? Miért nem keresel egy normális barátot, munkahelyet és szépen élhetnétek, családot alapíthatnátok ahelyett hogy ezt az alantas "munkát" kelljen csinálnod? Ha nagyon meg vagy szorulva, egy külön szobát fel is tudok ajánlani a számodra, és még csak szexelned sem kell érte.

2010. szept. 6. 10:35
 6/28 anonim ***** válasza:

Az aluljárókat, útszéléket én sem ajánlom. Internet.

Kell hozzá még egy telefonszám, egy lakás és indulhat a menet.

Miért vinnéd a szexshopba?

Lakás vagy kocsi.

2010. szept. 6. 10:40
 7/28 anonim ***** válasza:
68%

Ha kiállsz az utcára egy héten belül megtalál egy strici és akkor véged van.

Még a neten hirdetés is nagyon rizikós, mert akkor is keresni fognak a stricik, ha kiderül, hogy szabadúszó vagy.

Azt teheted a saját magad érdekében, hogy bérelsz egy lakást 1-2 hónapra, veszel az aluljáróban egy feltöltős kártyát név nélkül és hirdetsz. Aki kicsit is gyanús (szám nélkül hív, kérdezősködik, hogy hol dolgoztál előtte, kikkel dolgozol együtt) azt azonnal elküldöd valami indokkal MÁR A TELEFONBA, mielőtt megmondtad volna neki a címedet (most nemjó, menstruálsz, herpeszed van, mittudomén).

Pár hónap után albérletet és telefont váltasz és csak a nagyon megbízható, visszajáró kuncsaftnak adod meg az új címet / számot.

Lehetőleg ne a belvárosba dolgozz, hanem a belváros szélén, esetleg külső kerületekbe.

Remélem hamar kiúszol a sz@rból.

2010. szept. 6. 11:12
 8/28 anonim ***** válasza:
beszamolok.hu
2010. szept. 6. 11:18
 9/28 anonim ***** válasza:
92%
Van egy jobb ötletem. Legyél az oldal prostija! Szerintem menne a szekér ;)
2010. szept. 6. 11:30
 10/28 anonim ***** válasza:
12%
Írj privát üzenetet. Ne hallgass az okoskodókra.
2010. szept. 6. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!