Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én is lehetek Prosti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én is lehetek Prosti az aluljáróban?

Figyelt kérdés

Hogy kezdjek neki?

Csak kiállok az aluljáróba és kész, mint a többi lány?

Rendőrök nem szólnak?

Hova vigyem az ügyfeleket? SzexShop-ba? Ott nem szólnak a kiszolgálok?

Kell valami orvosi papirral rendelkeznem?

Mindenre kiváncsi vagyok.

Kérlek, ne oktassatok ki, és ne beszéljetek le róla. Segítsetek elindulni, hogy mit hogy csináljak.

Sajnos nem írhatom le mért kell ezt csinálnom, de értsetek meg kérlek! Ne ítéljetek el! Köszönöm 23/l

2010. szept. 6. 09:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%

Írj privát üzenetet. Ne hallgass az okoskodókra.

Már meg is jelent az első önjelölt manager!

2010. szept. 6. 13:05
 12/28 anonim ***** válasza:
31%
Az ilyen mocskos, fertőt terjesztő ribancokat kéne kiírtani!!!!
2010. szept. 6. 15:01
 13/28 anonim ***** válasza:
De bazze ennek a stricizésnek mi értelme van?:D Pontosabban értelme gondolom semmi mert nem hiszem hogy a strici keresi a kuncsaftokat, csak zsebre vágja a pénzt azt heló?Azt ez a prostinak annyiban éri meg hogy nem lesznek összeverve?Milyen szar világ ez már:D
2010. szept. 6. 15:02
 14/28 anonim ***** válasza:
A strici nem csinál semmit, csak elveszi a lány pénzét. Ezért cserébe "megvédi"... (magától és a többi stricitől) Nem véletlen, hogy minden lány szabadúszó akar lenni.
2010. szept. 6. 15:10
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Na gyönyörű világban élünk, le lett pontozva a válaszom? Úgylátszik nektek tetszik, hogy eggyel több mocsok lesz az utcán, aki minden szar terjeszt.
2010. szept. 6. 17:59
 16/28 anonim ***** válasza:
Miért akarsz prosti lenni?
2010. szept. 6. 21:37
 17/28 anonim ***** válasza:
87%

Nem tetszik, te ostoba 66%-os. De elég szűklátókörű vagy és csak magaddal foglalkozol. Ez az ember feltett egy kérdést (normálisan), és valszleg nem jó kedvében akar prostituált lenni.

Engem ezer dolog jobban zavar egy prostinál.

2010. szept. 7. 06:08
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Akkor azt mondd el nekem 80%-os, hogy mér nem megy el inkább dolgozni? Ja, hogy az már derogálna? A Tesco-ba biztos felvennék pénztárosnak, vagy valami.
2010. szept. 7. 09:51
 19/28 anonim válasza:
0%

hogyha valakinek nincs munkája, akkor rögtön elmegy prostinak?? ezt se sem gondolod komolyan. Ha így lenne túl sok prostituált lenne a világon .. elmehetnél rendes állást keresni

de te tudod..

2010. szept. 8. 14:40
 20/28 anonim ***** válasza:
Nekem is jöhet egy levél :) írd le h mennyit kérnél stb..
2010. szept. 8. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!