Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha singlik vagytok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha singlik vagytok hogy viselitek el a boldog párokat?

Figyelt kérdés

Mást is megesz az irigység ilyenkor?

Hogy lehet ezt hosszabb távon elviselni!

26f

#irigység #Boldog párok #Boldogtalan szinglik
2021. dec. 6. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Most tényleg azért kaptam lepontozást, mert engem nem esz meg az irigység, hanem örülök, hogy szingli vagyok? Igen, pár nélkül is lehet jól lenni.
2021. dec. 6. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
32%

Amikor egy fájó szakítás után voltam, legszívesebben felgyújtottam volna az összes szerelmespárt.

Nem irigység miatt, hanem mert engem megfosztottak attól, amit ők éreznek. És minden egyes szerelmespár azt a fájdalmat juttatta eszembe.

2021. dec. 7. 02:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Egytelen boldog párt nem láttam soha életemben. Egyébként meg vannak más dolgok is az életben amitól boldognak lehet lenni.

Mondjuk nálam ilyen pl a zenehallgatás.

"Mást is megesz az irigység ilyenkor?" Nem. Nincs mire irigykednem.

Teljesen más prioritásaim vannak.

"Hogy lehet ezt hosszabb távon elviselni!" Mondjuk keresel valami hobbit.

32 F

2021. dec. 8. 17:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak emberek, akik együtt vannak, annyi hogy más kapcsolati formában. Így gondoltam rájuk szingliként is. Meghát jobban lefoglaltak a projektek, párkapcsolat témában pedig az ideális személy megtalálása.

Azzal nem megy senki semmire, ha szomorkodik vagy fújjog mint egy macska a másik kapcsolatára. Akiben kellemetlenséget okoz, azoknak még kell lelki fejlődés, önismeret. A rosszindulat és társai az adott személy sikertelenségéből fakadó negatív érzések, formák.

Amíg nincs pl párja az embernek, az élet számos más pontján lehet ügyködni és ha betoppan a szerelem, az egy extra jó az életben. No és a betoppant társnak is kellemesebb olyannal lennie, aki jól érzi magát, van produktív élete stb. Fordítottjára is gondoljunk: Nektek is kellemesebb egy olyannal összejönni. :)

Kifejezetten nem megszokott nő vagyok. Rengeteg mindent szeretek, sok mindenhez értek, olykor pasikat megszégyenítve is. Alkotásoktól egészen a barkácsolásig, szerelésig sok mindent kedvelek.

Olyan párt akartam magam mellé, aki kívül-belül tetszik. Mentalitás, kisugárzás, prioritás, cigi/alkohol mentes, személyiség, tudás, kommunikáció, introvertált...stb., akire fel tudok nézni és kreatív alkotó személy ő is, még ha másban, mint amiben én mozgok.

S minden az adok-kapok elven működjön.

Túl jó emberismerő vagyok, így ez miatt gyorsabban szelektálom az embereket. Voltak, akik csak néztek milyen szinten kielemeztem őket.

Igen... analitikus beállítottságú is vagyok.(előnye, hátránya keményen megvan)

Sok járókelőből is ki lehet olvasni dolgokat, ha az ember ráérez.

Ám egyik téli kiruccanásomon megismertem valakit, aki mai napig itt van mellettem 😊

Már a megjelenésekor fura, de kellemes érzés volt bennem, amint szóba eredtünk szinte éreztem az összhangot és amikor kimondta a saját meglátását rólam meglepődtem, majd egyszerűen felpezsdített, olyan elemezgetős, mint én. Ráadásul az első ember, akinek leestek a jelentős tulajdonságaim. (valakik évtizedeken át se értik, látják, amit ő elsőre észrevett)

Mindettől függetlenül elnyújtott egy kezdet volt, minden érdekelt vele kapcsolatban, így a testi kontaktot nem hagytuk elmerülni. Még ha olykor halálomon voltam hormonok terén.

Nagyon hasonló véleménnyel voltunk ezen témakörökben is, így könnyebb volt.

A poén, hogy a vele való találkozás előtt pár hónapja már magamnak és barátok, családtagoknak mondogattam "felkészültem az örök szingliségre". Minden pocsék randi után szintén ezt idéztem.

Kicsit tényleg olyan "akkor jön, amikor nem számítasz rá".

Ugyanis az a téli kiruccanás a nyüzsgő ünnepek elöli menekülő előre megtervezett programom volt xD

Meg vágytam a hó látványára, tapintására.

Ui.: Rengeteg ember nem tudná leírni, milyen embert is szeretne/keresne. Sokat számít, hogy az ember tudja ezeket s azt is mi fér bele avagy mi nem a kapcsolatába.

Ami viszont szintén visszakanyarodik önismereti témakörbe.

2022. ápr. 10. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!