Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek azt, ha a párotok közösségi oldalon (facebook/instagram) más nőket/férfiakat lájkol, szívez?
A bnoimet kezdte like-olgatni.
Balhé lett.
Es direkt azert, mert mondtam korábban neki, h van pár r.banc bnom, akik minden pasimra rászállnak(csak ugy egotuningbol mert nekik van barátjuk). Magyarán elárultam neki a félelmeim, szerettem volna ha összetart velem, ezeknek a bnoimnek be se merem mutatni, r.bancok egyszeruen.
Erre neki állt őket like-olgatni.
Aztán én gyorsan le kellett igy tagadjam a bnoim elott(mikor kerdezik ki a baratom akkor kitaláltam egy masik pasit)errol a párom nem tud, de el kellett simitanom valahogy.
Aztan a kéoembe vágta a baratom azt hogy nem is repült rá senki minek mondtam hogy a baratomra tapadnak es ugy akart engem beállitani, mintha vmi fóbiám lenne alaptalanul.
Magyarán elárult.
Kértem arra h a r.banc bnoimet hagyjuk ki a kaocsolatbol.
Kérdem én, miert kezdte el like-olgatni őket szerintetek?
Más nőkkel azt cainal amit akar. Ha flortolni ismerkedni akar a neten, azzal en nem tudok mit kezdeni, menjen ha menni akar.
De ne az én köreim elott járasson le. Ne a bnoimmel kavarjon már..
6
Nem a szépnek tartásról van szó, hanem a számodra értelmetlen, párod számára szégyen viselkedésről. Mert a kúrólájkok meg mások után forgás konkrétan ez.
Annyira gyász ez a viselkedés, mintha látnál egy fél pizzát a kukában és kiennéd belőle. Mindenki tudja, hogy néha van olyan étel is kidobva, ami még ehető, de kulturált ember nem eszik kukából, mert azt a benyomást kelti, hogy otthon éhezik.
6 a like sok esetben felhívás keringőre.
Ne tegyunk már ugy naivan, mintha csak tetszik gomb lenne
A kérdés az, kiket like-olgat?
Mert ha ismerősöket, barátokat, kollégákat stb, azzal semmi baj nincs.
Ha random csajokat, akik szándékosan nyálcsorgatós képeken kelletik magukat, az más tészta.
Nekem is vannak férfi ismerőseim fb-n, instán, megy a like oda-vissza ha olyan, nincs mögötte semmi, a közösségi médiában a like (normális embereknél) részben a személynek szól (barát képét akkor is like-olom, ha nem tetszik maga a kép, mert ő a barátom), részben a fotónak (pl kiteszi ahogy épp lefutotta a maratont, nem azért megy a like mert hú de bejön a pasi, hanem mert díjazom a teljesítményt).
Önmagában minden like mögé megcsalási szándékot látni, vagy hogy hú én már nem is vagyok jó neki, elég gáz.
Ha ilyeneken valaki kiakad, ott vagy 0 önbizalom van, vagy a párjában nem bízik, akkor meg a kapcsolat szar, nem a like-olás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!