Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rendben van ez a viselkedés? Vagy csak én látom bele, hogy felszedni akarták, és tényleg csak haverkodtak vele ezek a férfiak?
Figyelt kérdés
a legjobb barátnőmmel és még pár lány barátunkkal voltunk egy koncerten ahol 40 év volt az átlag korosztály ( mi 25 évesek vagyunk). nagyon élveztük a koncertet, de egyre több 40-es férfi kezdett nyomulni a barátnőmre, ő meg mindegyikkel elkezdett beszélgetni úgy hogy párkapcsolatban él, mint aki azt hiszi nem felszedni akarják őt.. vagy nem értem, elnevetgélt velük meg táncolgatott, aztán odébbált. közben minket teljesen ki is zárt a beszélgetésekből, nem is velünk bulizott. sőt a végén még ott is maradt tovább és ezekkel a teljesen ismeretlen férfiakkal iszogatott reggelig.. bár elvileg mindnek elmondta hogy párkapcsolatban él2021. dec. 5. 12:55
1/9 anonim válasza:
Igen, felszedni akarták. Mondom ezt 40-es pasiként.
De te mit ugatsz bele? Rühellem, amikor rámegyek egy csajra, a barátnője meg közbelép, mert azt hiszi, hogy meg kell mentenie őt. Aztán amikor megkérdem, hogy kész-e a leckéje, akkor besértődik. Meg akkor is, ha őt IS, elhívom a szállodába.
Szóval mi bajod van?
2/9 anonim válasza:
Felszedni akarták, flörtölt, elvolt. Az ő dolga eldönteni, mi fér bele a kapcsolatukba, hol húzza meg az erkölcsi határokat. Nincs jogod beleszólni. Azt viszont megbeszélheted vele, hogy, ha veletek megy bulizni, bulizzon veletek, ne külön utakon járjon. Egyszerűen azért, mert ez bunkóság.
3/9 anonim válasza:
nyilvan felszedni akartak a pasik, beszelgetni lehet veluk, az oke. mas kerdes, h ha a baratnoivel ment, akkor miert inkabb idegen pasikkal logott, ez jo nagy parasztsag.
4/9 anonim válasza:
Nyilván az a része, hogy titeket gyakorlatilag faképnél hagyott, bunkó dolog. Viszont a többi az ő dolga. Élvezte a figyelmet, vannak ilyenek.
5/9 anonim válasza:
Miért tett volna bunkóságot azzal, hogy FELNŐTT NŐKÉNT, nem a többiekkel van? Ő volt a sofőrötök? Az ápolónőtök? Vagy mi?
6/9 anonim válasza:
5, amiért nem nyomkodjuk a telefonunkat, vagy telefonálunk órákat, ha társasággal vagyunk. Mert, vagy velük mész és együtt buliztok, vagy menj egyedül. Ez alól kivétel, ha megbeszélitek előre, hogy nem együtt bulizni mentek, hanem a cél a pasizás, csajozás.
7/9 anonim válasza:
Mondjuk a saját dolga és döntése mi fér bele a kapcsolatába ebbe nem szólnék bele.
De az alattomos dolog ha pl megígéri ő lesz a sofőr aztán nem tartja magát ehhez. Vagy ha ígéri nála alszunk mert mondjuk közelebb lakik. Én nem vagyok ilyen stílusú én ha valakikkel megyek bulizni akkor velük is távozom , pedig volt már , hogy kaptam jobb lehetőséget de becsületes vagyok, ez van.
8/9 anonim válasza:
Mennyire mások vagyunk mi, FÉRFIAK. Nálunk alap, hogy hiába vagyunk társaságban, ha megjelenik a célpont, kezdődik a vadászat. És nincs sipítozás, hogy hová mész, mit akarsz velük, ne csináld, a Zsófi terhes,...
9/9 anonim válasza:
8 Az nem férfi vagy női dolog, hogy valaki, mint EMBER tartja magát az előre megbeszéltekhez… és itt ha jol láttam nem az volt megbeszélve, hogy pasizni mennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!