Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés amikor lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés amikor lány állandóan csak szexelni akar?

Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 00:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%

Attól függ mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok.

18 évesen nyilván ez teljesen rendben van a kapcsolat első időszakában. 38 évesen 10 év együttélés után már annyira nem jó dolog.

2021. dec. 5. 09:57
 12/14 anonim ***** válasza:
10. Sosem volt olyan nőm, aki szerette volna a szexet. Már az első perctől fogva sem, még mielőtt engem kiáltanál ki bénának.
2021. dec. 6. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:

#12 Sosem volt olyan barátnőd, aki szerette a szexet?

És te szeretnéd ha lett volna olyan? Csak mert ismerkedés fázisban azért kiderül, ha valaki alapból nem szereti a szexet, nem? Vagy én ezt most nem értem.

2021. dec. 6. 18:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Az ismerkedés fázisában már mindig kiderült. Nem vagyok egy latin macsó, a barátnőim is a szolid, komoly vonalat képviselték. Én próbáltam férfi lenni, de már az első alkalombál kiderültek a dolgok. Szégyenlősség, tartózkodás, gátlásosság. Fura, de az összes ilyen volt. Sőt, nekik az volt a fő probléma, ha előkerült a testiség. Volt aki azért szakított velem, mert hogy én szexuálisan normális voltam. Azaz rájött hogy neki egy asszex pasi kell. Szóval még nem szexeltem úgy, hogy az ne gy erőltetett valami lett volna. Közel 20 kapcsolatom volt. Ja, volt egy egyéjszakás kalandom, ott a lány rángatott bele, de sajnos akkor volt a fejembe. 🙄 Nem sokra emlékszem.

A komoly kapcsolataim egytől egyig nagyjából szexmentesek voltak. Innen is negismerkedtem egy 40 éves nővel, fél évig tartott az egész, de feladtam. 200km-t utazgattam, majd a nappaliban aludhattam. Amikor szakítottam vele, teljesen kiakadt mivel ő szerelmes volt. Most erre mit mondjak?

Hagyom a fenébe az egész párkapcsolatosdit.

2021. dec. 6. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!