Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 rossz közül melyiket válasszam, ha mindkettőt dobni kéne?
Figyelt kérdés
Ilyenkor egyáltalán milyen alapon kell dönteni?2021. dec. 2. 15:49
11/16 anonim válasza:
Ha egy csepp eszed lenne, kérnél mindenkitől egy húszezrest. Így ostoba vagy. Hogy micsoda, az meg egyértelmű.
12/16 anonim válasza:
"Hátha volt valaki olyen esetben"
😂
Nézd ,te tipikusan a vagy aki döntéskèptelen,ès még a kèt szék közül a pad alá fog esni.
Nehéz egyedül maradni egy kis időre?!
Tudom sok nő akkor lép ki a kapcsolatből amikor mar bejelentkezik az új lovag,tipikus majfelfogás,addig nem eresztem el az ágat ameddig a másikat fogom.
Egy szó,önismeret.
Ird le egy papírra milyen férfit szeretnél(külső -belsőleg),ezután ilyet keressél.
13/16 A kérdező kommentje:
Nincs 2 szék. (Az akkor lenne ha 2 kompetens lenne)
Egyedul is ha vagyok ugyis lesznek pasik.
Plane van 3.is a képben.
Nincs liánozás sem.
Korabban szakitottunk. Egyedul voltam a 2 közt.
Amugymeg magatol is alakul a sztori, ugy nez ki. Ujabb fejlemenyek vannak:D
2021. dec. 2. 20:59
14/16 anonim válasza:
Kitalálom! Azóta dugsz mindhárommal, és elkezdett írogatni még kettő!
15/16 anonim válasza:
Linkelje már be valaki az előző kérdését neki(ami állítása szerint nem az övé.) Olyat akar, aki volt már hasonló helyzetben. Hát, az a kérdező volt. Hátha tanul belőle 😉
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!