Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 rossz közül melyiket válassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 rossz közül melyiket válasszam, ha mindkettőt dobni kéne?

Figyelt kérdés
Ilyenkor egyáltalán milyen alapon kell dönteni?

2021. dec. 2. 15:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az egyedüllétet kell választani egyelőre.
2021. dec. 2. 15:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Regen olvastam ilyen jol osszeszedett, reszletekbe meno leirast a problemat illetoen. Ez alapjan mindenki objektivan es targyilagosan tud tanacsot adni a helyzetedet illetoen. Gratulalok!
2021. dec. 2. 15:53
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Benne van a kérdésben, hogy mindkettő rossz. Innentől mi a kérdés?
2021. dec. 2. 15:53
 4/16 A kérdező kommentje:

Előttük egyedul voltam

Az egyedüllét nem.garancia semmire.

Szóval részletesebb leírás:

Egyikhez se mennék hozzá, de mindkettőt szeretem. De kb egyik se jó tervezni.

Ha lenne harmadik azzal is lehet ugyanott lennék ahol a partszakad.

Nem lehet egész életen át csak cserélgetni mindenkit.

2021. dec. 2. 15:57
 5/16 anonim ***** válasza:
33%
Így miért nem jó?
2021. dec. 2. 16:09
 6/16 anonim ***** válasza:
96%

A kérdező az a csaj, akinek még mindig megvan az exe, de már van egy új pasija is, akire pár napja még azt mondta, hogy szerelmes belé. Az ex fenyegeti, hogy ha nem megy vissza hozzá, akkor ő is becsajozik.

A kérdező eddig egyiket sem akarta elengedni, nem tudja eldönteni, hogy ki legyen a befutó! Azt, hogy egyedül legyen, hiába is ajánlottuk neki, mert attól retteg! Eddig itt tartott a történet.

Most nem tudom, mi a baj az új pasival, már nem dúl a love?

2021. dec. 2. 16:15
 7/16 A kérdező kommentje:

- Mert mindkettő hűséget vár.

- Nem akarok inkorrekt sem lenni.(fordítva nekem se esne jól, ha a másiknak más is van)

- Sok esetben pont egyszerre akarnak velem találkozni, ha egyiknek nemet mondok, ilyenkor kapásbol sejti miért, a másik ugyanúgy. Igazából egyik sem hülye. Sőt. Nagyon is észen vannak.

- a karácsonyt már meg se említem, most egyik nap egyikkel, másik nap másikkal, vagy hogy mégis? Meg hogy laknék 2 helyen, ha arról lesz(lenne) szó? Elég komoly típusok sajnos ilyen szempontból.

- de valójában a normám/lelkiismeretem zavar a legjobban. Amikor azt mondta nekem az egyik hogy meg mer nekem eskudni hogy nem csalt meg, es fogjunk kezet, es én nyujtottam az enyémet hogy én sem, és a szemébe mondhattam hogy tényleg nem, ezt ugy elrontani a masikkal..akivel meg korábban voltam.

- mindkettő szerelmes belém őszintén. Most..

- de közben udvarol egy 3. akire meg kíváncsi lennék, és nem merek így nyitni sem rá, es az a 3. meg lehet még rosszabb lenne mint a mostani 2.

Olyan szinten vagyok döntésképtelen, hogy az valami hihetetlen.

2021. dec. 2. 16:20
 8/16 A kérdező kommentje:

6# nem az vagyok

Es nem rettegek egyaltalán az egyedülléttől! Egyedül voltam.

Teljesen mindegy az hogy egyedüllét előtt vagy után van ez.

Most megint egyedul lennék aztán megint lenne pár olyan pasi aki egyik se jó. Nincs arra garancia hogy aztán majd a nagy ő jön fehér lovon.

2021. dec. 2. 16:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

#8 De az vagy! Miért tagadod le? Nincs értelme!

Aki követi a történeted, az pontosan tudja a heti kiírásaidból, hogy hol tart a dolog! Azért elég bántó, hogy ennyi embert hülyének nézel!

Tudom, hogy azért nem vallod be, mert a többiek elküldenek a fenébe, de ők sem hülyék! Egy brazil vagy török sorozat kutya f...a ehhez a történethez képest!

Én nem foglak "leoltani", mert felesleges, egyik füleden be a másikon ki! Tudom, hogy még csak kb. 25 éves vagy, de egy 16 éves is komolyabban viselkedik nálad. Egy se**el csak egy lovat lehet megülni! Jó lenne, ha már eldöntenéd, hogy melyiket választod, mert ha már befigyelt egy harmadik, abból előbb utóbb galiba lesz!

2021. dec. 2. 16:31
 10/16 A kérdező kommentje:

Ja koszi mentem akkor, ha errol fog szólni a kérdésem.

Pedig örültem volna tanácsoknak vagy ha vkivel hasonló törtent esetleg. Es mi lett.

2021. dec. 2. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!