Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól sejtem hogy a párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem hogy a párkapcsolat csupa veszteséggel és lemondással jár?

Figyelt kérdés

Nincs napokig tartó én-idő

Megnövekedett kiadások

Megnövekedett teendő (a feladatok is közösek lesznek akár kérsz a másik problémájából akár nem)

2021. dec. 1. 23:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
23%
Nem lemondásnak mondanám, inkább megalkuvásnak. A másik fél is megalkuszik miattad. Elnézi a rigolyáidat, kicsit ő is nyel. Ahogy te is.
2021. dec. 2. 07:00
 12/12 anonim ***** válasza:
94%

Ha igazán szeretsz valakit nem csak ezeket a negatív dolgokat fogod látni. Jó esetben fel sem merül benned, mert szereted a másikat és szívesen adsz neki abból ami a tiéd, és fordítva, ő is neked.

Ha már az elején ezt érzed (csak a negatívat), akkor nem a megfelelő ember van melletted! Hasonló személyiségű párt kell választani, akinek az értékrendje, életszemlélete is megegyezik a tiéddel, és akkor nem lesz gond.

Az előttem válaszolók meg már leírták részletesebben a lényeget.

2021. dec. 2. 09:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!