Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól sejtem hogy a párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem hogy a párkapcsolat csupa veszteséggel és lemondással jár?

Figyelt kérdés

Nincs napokig tartó én-idő

Megnövekedett kiadások

Megnövekedett teendő (a feladatok is közösek lesznek akár kérsz a másik problémájából akár nem)

2021. dec. 1. 23:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Egy párkapcsolat arról szól, hogy van egy társad, egy párod, akivel igenis foglalkozni kell. Ha te úgy éled meg, hogy veszteség, lemondás számodra egy társ, akkor szerintem nem való neked kapcsolat. De ez szerintem van így.
2021. dec. 2. 00:02
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Kompromisszumokkal jár.
2021. dec. 2. 00:18
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Nem sejted jól. Ez a kapcsolat minőségének a függvénye.

28/F

2021. dec. 2. 00:19
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Most egy kapcsolatról van szó, nem békéért való küzdelemről, amit a világban kell az embereknek lebonyolítani. Az ember azt visz bele egy kapcsolatba, amit akar, persze közös megegyezéssel. ;)
2021. dec. 2. 00:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem. Ezek csak a negatívumok. És azok sem kell, hogy ennyire súlyosak legyenek. Azon kívül vannak pozitívumok is.

Az igaz, hogy egy rossz párkapcsolat az életről is le tudja hozni az embert. De ha jó, akkor nagyon jó tud lenni.

2021. dec. 2. 00:42
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Még egy incel, vagy beütött a kognitív disszonancoa?
2021. dec. 2. 00:58
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
egy ideális kapcsolatban többet ad a partner, mint amennyit áldoznod kell érte cserébe!
2021. dec. 2. 01:00
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Minden jónak ez esetben akár szarnak is ára van :d de őszintén szerintem az a jó ha az embernek van társa (nekem most nincs).

De inkább cseszném el egy emberre az időmet mint azokra a dolgokra amiket mostanában teszek.

Na de amúgy el lehet egyedül is élni.

2021. dec. 2. 01:42
 9/12 anonim ***** válasza:
A rossz kapcsolatban lehet így. Nálunk van énidő, a kiadás még kevesebb is (ketten fizetünk a lakásra felesben egy helyett, minden más dolog külön kassza), a teendők el vannak féléve és ki-ki a saját ügyeit intézi (mint egészséges felnőtt emberek). Olyan partnert kell találni hozzá, akivel ez működik, ez a titok.
2021. dec. 2. 03:30
 10/12 anonim ***** válasza:
97%

Egy nem megfelelő partnerrel valóban ilyen egy kapcsolat. Nálunk közé nincs ehhez.

Nincs napokig tartó én-idő:

Együtt élünk, ezt leszámítva nem vagyunk egymás valagában. A nap nagy részében mindenki azt csinál, amit szeretne, ha közösen, akkor közösen, ha egyedül, akkor egyedül. Én le tudok úgy ülni az asztalomhoz, hogy a párom nem mászik a nyakamba és nem csesztet, max megkérdezi, hogy kérek-e kávét vagy ha arra jár, ad egy pusztit. Meg tudunk fogalmazni egymásnak olyan kérdéseket, hogy figyi, most szeretnék egy kicsit ellenni a gondolataimban, oké? Nem tudtam volna diplomát szerezni a párom és a munkám mellett, ha nem lett volna elég énidőm. De enni együtt szoktunk, aludni is általában, kivéve ha fennmaradtam tanulni /dolgozni. Edzeni is együtt megyünk, de az öltöző előtt elköszönünk és mindenki teszi a dolgát. Szerintem hozzá lehet nagyon jól szokni ahhoz, hogy a másik mellett is tudsz lenni egyedül és tudsz bíbelődni magaddal meg a dolgaiddal. Nekem már hiányozna, ha nem tudnék néha odaszólni neki csak úgy, pedig alapvetően igénylem azt, hogy egyedül legyek a gondolataimban. Szingliként nekem is több nap egyedüllét volt az ideális és mikor randiztunk, akkor is. Aztán rájöttünk, hogy egymás lelki társai vagyunk és hasonlóak az igényeink és most pont úgy várom, hogy mindketten itthonmaradhassunk és "bekuckózzunk", mint mikor szinglin vártam ugyanezt.

Megnövekedett kiadások:

Mire, pontosan? Amennyit a másik költ rád, annyit te is költesz rá, kivéve ha egy élősködőd van, nem társad. A programok valóban pénzbe kerülnek néha, de akinek vannak barátai és társasági ember, az szinglin is költ ilyesmire és megy erre-arra. A rezsi feleannyi egy főre, ételt venni egy nagyobb tételben szintén olcsóbb, mint egyedül. Legrosszabb esetben is azonosak a kiadásaink és egyébként ezzel kapcsolatban is tudunk beszélni egymással, ha épp valami másra kellene a pénz.

Megnövekedett teendő:

Két ember van egy háztartásra... Gyakorlatilag amit egy valamire való felnőtt ember egyedül csinál magának, azt párban fel tudják osztani két főre. Takarítás, főzés, kutyasétáltatás, ha van, kerti munkák... Ha nem hadrafogható a párod ilyenekben akkor megint csak azt tudom mondani, hogy gratulálok, önnek parazitája van, egyébként meg szingli.

A párkapcsolat tudod, mikor szívás? Ha nem tudsz párban gondolkodni és szingli aggyal akarsz nekimenni.

2021. dec. 2. 06:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!