Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit gondoltok erről a nőkről szóló magyarázatról?
"A lányok számos tulajdonsággal rendelkeznek, ilyen például a lázadás – magyarázza Robyn McKay pszichológus és a Smart Girls in the 21st Century című könyv társszerzője. Hozzáteszi viszont, hogy ezeket a tulajdonságokat elfojtották gyermekkorukban, mivel a nőket arra szocializálják, hogy engedelmesek és kedvesek legyenek. Ha egy lány nem tudja kifejezni, ami benne van, akkor egy rosszfiúhoz vonzódhat, hogy ezzel is kifejezze saját belső lázadását – fűzte hozzá.
Nagyon egyszerűen fogalmazva, mások olyan tulajdonságaihoz vonzódunk, amelyeket mi magunk is szeretnénk – mondja Sarah Melancon szociológus és klinikai szexológus. Egy rendes lány csodálhatja a rosszfiú szabadságérzetét. Annak ellenére, hogy ez a tulajdonság hosszú távon alkalmatlan partnerré teszi őt,
ANNYIRA VONZÓVÁ TEHETI, HOGY LÁTSZÓLAG MEGÉRI A VELE JÁRÓ ESETLEGES FÁJDALMAT.
Dr. Cunningham megjegyzi, ha egy nő nem érzik magát erősnek és függetlennek, akkor lehet, hogy szeretne valakit az életébe, aki ilyen."
Forrás itt: [link]
(a nagybetűs kiemelés nem tőlem van, hanem a cikkben szerepel így)
Továbbá a félreértések elkerülése végett: nem vagyok incel. Ismeretszerzésként írtam ki a kérdést.
Nem. Arról szól a kérdés, hogy ez a cikk érdekesnek tűnik, és mit gondolnak róla egyesek.
Nekem egyébként teljesen mindegy, hogy a nők a rossz, vagy a jófiúkra buknak-e.
Inkább a saját stílusomat alakítom. Nem akarok sem rossz, sem jófiú lenni.
Megértem, hogy gyanús, de direkt írtam, hogy nem vagyok incel, szal senki ne értse félre. xD
Én értem mi a kérdés!
Nálam van is benne igazság! Akihez én vonzódom, ő tényleg olyan amilyen én nem tudok lenni, de szeretnék! Ahogy él, amilyen dolgokat elért az életben, és azt ahogy végigvitte, az amit én soha nem tudnék utána csinálni. Ezért viszont felnézek rá, csodálom őt, még akkor is ha amúgy vannak olyan tulajdonságai ami miatt folyton megszívom vele az egész életet! Szóval egyszerre vonz és taszít is!
Azt keresem benne ami bennem nincs meg, vagy megvan csak nagyon mélyen "eltemetve"! PL: ilyen volt a szexben a vad vágyak kiélése, (ezt inkább nem részletezném) amit ő hozott ki belőlem, mert benne megvolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!