Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 körüliek! Ti is tapasztaljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüliek! Ti is tapasztaljátok a korosztályotokban hogy az utóbbi pár évben a hasonló korú nők rohamtempóban adják el magukat, házasodtak, babáztak le?

Figyelt kérdés

A huszas éveim első felében leginkább a nyaralós, bulis fotók jöttek szembe ezektől a nőktől a közösségi oldalakon, falták az életet. Nyilván sok férfit elfogyasztva.

Aztán 27-28 körül mintha megszólalt volna valami vészcsengő és hirtelen a babás fotók kezdtek szembejönni.

Ismerek olyat, aki pár hónapos kapcsolat után babázott le.

Mi történik ilyenkor a nőkkel? Észreveszik az első komolyabb ráncokat magukon, rájönnek hogy öregednek, esik az értékük és gyorsan kiválasztják azt a férfit akivel családot alapíthatnak?

2021. dec. 1. 10:30
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló korosztályban azt veszem észre, hogy aki szerencsésebb, a 20-as évei közepére jut el oda, hogy eléggé ismeri magát és elég tapasztalata van ahhoz, hogy olyan emberrel jöjjön össze, akivel tényleg passzolnak annyira egymáshoz, hogy érdemes vele összeházasodni és gyereket nemzeni, és akkor meg nem várnak még 20 évig rá nyilván. Semmiféle "vészcsengő" meg "elkezdett lefőni a kávé" típusú baromság.
2021. dec. 1. 11:17
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

"S igen, az átlagos 30 as nő már kezd ráncosodni, öregszk, múlik a szépsége."

Rossz belegondolni, milyen szegregátumbeli kamionsorról szeded a mintádat. De felőlünk végülis azt gondolsz a nőkről, piacról, magadról vagy a delfinekről, amit csak a kicsi szíved szeretne. Itt tényleg egyedül te vergődsz hosszú évek óta egyre mélyebben.

2021. dec. 1. 11:18
 33/55 A kérdező kommentje:

29: Nem, a jó nőkre is sokkal kisebb kereslet lesz ahogy öregednek. Igen, racskamatyi mindig akad, aki megdugja őket, és?

Mennyi akar velük családot alapítani? De igazából kapcsolatra se akar a többség idősebb nőt.

Ha nem így lenne, nem lenne tele az Internet IS macskás vénlányokkal.

2021. dec. 1. 11:21
 34/55 A kérdező kommentje:

Ti amúgy magatokat is becsapjátok? Komolyan gondoljátok hogy a ráncos 45 éves Mancikánál is sorban állnak a pasik komoly kapcsolatra?

Úristen.......

Örül ha kap korabelit...

2021. dec. 1. 11:24
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

De a “kereslet” nem egyenlő az ember értékével, ez amit nem bírsz felfogni.

Egyébként lehet azért választják a macskákat mert több értelem szorult beléjük mint az olyanokba akik az alapján határozzák meg valaki értéket hogy “hányan akarjak meg dugni”

2021. dec. 1. 11:24
 36/55 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdéseknek az a lényege, hogy "harmincas nők, randák vagytok, adjátok le az igényeiteket, és adjatok szexet".

Szánalmas.

2021. dec. 1. 11:28
 37/55 A kérdező kommentje:
35: Dehogynem. Amire nagyobb a kereslet, annak nagyobb ára is lesz, ami az emberi kapcsolatra lefordítva annyit jelent hogy sokkal jobb pasit is kaphat.
2021. dec. 1. 11:30
 38/55 A kérdező kommentje:

36: Tévedés, én nem vagyok ösztönlény, alapjáraton nincs is szükségem szexre. Engem tökéletesen karban tart a maszturbáció ilyen téren.

Társra én is vágyom, de ha nincs, ahhoz is alkalmazkodom.

2021. dec. 1. 11:31
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy ne haragudj :D nagyon felszínesen látod a világot, de nekem mindegy. Szerencsére a párom nem csak annyit lát bennem értékként, hogy jól nézek ki. Lehet ezért van barátnője és lehet ezért nincs neked. Minden jót
2021. dec. 1. 11:33
 40/55 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, nem vagy ösztönlény, csak dughatóság alapján osztályozod az embereket, és azért fröcsögsz itt, mert boldog vagy.
2021. dec. 1. 11:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!