Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüliek! Ti is tapasztaljátok a korosztályotokban hogy az utóbbi pár évben a hasonló korú nők rohamtempóban adják el magukat, házasodtak, babáztak le?
A huszas éveim első felében leginkább a nyaralós, bulis fotók jöttek szembe ezektől a nőktől a közösségi oldalakon, falták az életet. Nyilván sok férfit elfogyasztva.
Aztán 27-28 körül mintha megszólalt volna valami vészcsengő és hirtelen a babás fotók kezdtek szembejönni.
Ismerek olyat, aki pár hónapos kapcsolat után babázott le.
Mi történik ilyenkor a nőkkel? Észreveszik az első komolyabb ráncokat magukon, rájönnek hogy öregednek, esik az értékük és gyorsan kiválasztják azt a férfit akivel családot alapíthatnak?
"S igen, az átlagos 30 as nő már kezd ráncosodni, öregszk, múlik a szépsége."
Rossz belegondolni, milyen szegregátumbeli kamionsorról szeded a mintádat. De felőlünk végülis azt gondolsz a nőkről, piacról, magadról vagy a delfinekről, amit csak a kicsi szíved szeretne. Itt tényleg egyedül te vergődsz hosszú évek óta egyre mélyebben.
29: Nem, a jó nőkre is sokkal kisebb kereslet lesz ahogy öregednek. Igen, racskamatyi mindig akad, aki megdugja őket, és?
Mennyi akar velük családot alapítani? De igazából kapcsolatra se akar a többség idősebb nőt.
Ha nem így lenne, nem lenne tele az Internet IS macskás vénlányokkal.
Ti amúgy magatokat is becsapjátok? Komolyan gondoljátok hogy a ráncos 45 éves Mancikánál is sorban állnak a pasik komoly kapcsolatra?
Úristen.......
Örül ha kap korabelit...
De a “kereslet” nem egyenlő az ember értékével, ez amit nem bírsz felfogni.
Egyébként lehet azért választják a macskákat mert több értelem szorult beléjük mint az olyanokba akik az alapján határozzák meg valaki értéket hogy “hányan akarjak meg dugni”
Az ilyen kérdéseknek az a lényege, hogy "harmincas nők, randák vagytok, adjátok le az igényeiteket, és adjatok szexet".
Szánalmas.
36: Tévedés, én nem vagyok ösztönlény, alapjáraton nincs is szükségem szexre. Engem tökéletesen karban tart a maszturbáció ilyen téren.
Társra én is vágyom, de ha nincs, ahhoz is alkalmazkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!