Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nagyon hasonló típus Palvin Barbara és Szabó Zsófi?
Figyelt kérdés
Mielőtt megkerdeznetek milyen Szabó Zsófi, a színész lányára gondolok.Minketten sotetszoke, kék szemuek, fehér bor, kicsit kislanyosak, fiatalabbnak néznek ki a koruknal.Melyikük tetszik jobban, és miért?Lefekudnetek velük?2021. nov. 12. 21:54
A kérdező szavazást indított:
Palvin Barbi jobban tetszik, fiú vagyok
Szabó Zsófi jobban tetszik, fiú vagyok
Palvin Barbi jobban tetszik, lany vagyok
Szabó Zsófi jobban tetszik, lany vagyok
Egyikük sem tetszik
Mindketto tetszik
A barátnőm jobban tetszik
Várkonyi Andrea jobban tetszik
Várok egy Mészáros Lőrincre
Monica Bellucci tetszik, amúgy mindketto jöhet
36 szavazat
1/8 anonim válasza:
Zsófi sehol sincs Barbihoz képest 😂 De nagyon sok nem felkapott jő übereli őket könnyedén. Csak ezek a nők általában valaminek tanultak, ezért sosem fedezte fel őket senki a külsejük miatt. Aki nem keresi a magamutogatás lehetőségét, azt nem veszik észre akkor sem, ha sokkal szebb.
2/8 anonim válasza:
Zsófi is gyönyörű, de Barbi az az igazi éteri, szabályos szépség.
3/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nehéz elvonatkoztatni attól, hogy Palvin Barbi egy világhírű modell, Zsófi meg csak egy itteni “celeb”, de szerintem Zsófi nem tudom hogy, de külsőleg egyre jobb mostanában.
Gyengéim a babarcu, nagy kék szemű, szőke, nőies alkatú nők.
2021. nov. 12. 22:57
4/8 anonim válasza:
Szabó Zsófi Barbi közelébe sem ér
5/8 anonim válasza:
Már csak azért sem, mert Szabó Zsófiban látszik valami naív értelem, de Palvin lárva arcú, üres.
Mindkettő, persze szerepet játszik, de ezt a képet adják magukról.
6/8 anonim válasza:
Szabó Zsófi jellemtelen vihorászô, viselkedni nem tudö nő. Palvin Barbi az ellebtéte. A ket nőt ég és föld, nem is értem a kérdést.
7/8 anonim válasza:
Palvin szabályos testű arcú nő, Szabó felturbózott átlag némi egyediseggel.
8/8 anonim válasza:
Tény, hogy valamilyen szinten hasonlítanak, de azért merész dolog egy lapon említeni a kettőt. Zsófika Barbi nyomába se érhet, én Palvint választánam :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!