Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már, hogy kiderült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy kiderült valamilyen sötét titok a párodról?

Figyelt kérdés
Például, hogy pedofil, vagy megerőszakolt valakit, hogy vérfertőzött stb.

2021. nov. 27. 16:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
9: Igen, mert városban élünk, ahol sneki nem ismer senkit. Akkor kezdjük megismerni őket, amikor elkezdünk járni. És akkor szakítunk, amikor ezek kiderülnek.
2022. febr. 7. 12:50
 12/21 A kérdező kommentje:
9-es, nyílván nem ezzel büszkélkedik az első randin.
2022. febr. 7. 15:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire komoly dolog nem, csak szimplán annyi, hogy volt már házas. Fiatal korából adódóan nem gondoltam volna és picit meglepett, amikor kiderült.
2022. febr. 7. 15:58
 14/21 anonim ***** válasza:
87%
Az egyik exem kábítószerrel való visszaélésért lett elítélve, másfél évet kapott. Elég gyorsan tudomást szereztem róla, nem titkolta, de nem is a második randin vallotta be. Nem gondoltam nagy tragédiának, zűrös gyerekkora volt és belekeveredett a drogügyekbe, a börtön után pedig rendezett és normális életet élt. Nem is emiatt szakítottunk.
2022. febr. 7. 16:54
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira sötét, de titok volt, fiatalkorában dominákhoz járt, minden pénzt erre költötte, és egy nőnek több hónapon át a "rabszolgája" volt..

Szerencsére már megkomolyodott..

2022. febr. 7. 21:15
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az unokahúgával vesztette el a szüzességét. Nem mondta el, csak belelátok a veséjébe annak, akit szeretek. Nem mondom, hogy örültem neki, de betudtam fiatalkori kíváncsiságnak.
2022. febr. 8. 22:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Letagadta hogy 2 gyereke van.

Abszolut nem foglalkozik veluk.mintha nem is lennének.

2022. márc. 5. 07:11
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

6 hónapos terhes voltam amikor kiderült h felfüggesztett börtönbüntetése volt évekkel ezelőtt,súlyos testi sértés. Ezzel együtt azt is megtudtam hogy kábítószerezik.

Szétmentünk és nem nem keresi a gyereket 2 éve.

2022. márc. 5. 10:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Fél év után részegen bökte ki, hogy a volt barátnője azért szakított, mert ő behúzott neki és betörte az orrát, amiből feljelentés is lett.

Engem soha nem bántott fizikailag, nagyon meglepett a sztori, de tény, hogy verbális és érzelmi agresszióra hajlamos volt, emiatt akkor már erősen hajlottam a szakítás felé. Ez volt az utolsó szög, ilyen emberrel egy percig nem tudtam együtt maradni. Nyilván én voltam az áruló p.csa a szemében, de nem érdekelt.

2022. márc. 5. 11:22
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor mesélt hihetetlen sztorikat, hogy alvilági magánnyomozónak, meg az ingatlanmaffiának dolgozott, de annyira meseszerű volt, sose hittem el.

Aztán egyszer Pesten mesélte, hogy azon az ablakon ugrott ki, mikor lenyúlta a drogkereskedő páncélszekrényét (ez már gyanus volt). Majd a világ végén kirándultunk, és beszólt, hogy itt volt telke, és felgyújtották a szomszéd házát, na ekkor mondtam, hogy nézzük meg, és valóban ott volt a földig leégett alap.

Aztán végül nem ezért szakítottunk, hanem mert kiderült, hogy az 5 éve nem látott kozépsulis osztálytársába szerelmes még mindig...

2022. márc. 5. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!