Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy kiderült valamilyen sötét titok a párodról?
Nem annyira sötét, de titok volt, fiatalkorában dominákhoz járt, minden pénzt erre költötte, és egy nőnek több hónapon át a "rabszolgája" volt..
Szerencsére már megkomolyodott..
Letagadta hogy 2 gyereke van.
Abszolut nem foglalkozik veluk.mintha nem is lennének.
6 hónapos terhes voltam amikor kiderült h felfüggesztett börtönbüntetése volt évekkel ezelőtt,súlyos testi sértés. Ezzel együtt azt is megtudtam hogy kábítószerezik.
Szétmentünk és nem nem keresi a gyereket 2 éve.
Fél év után részegen bökte ki, hogy a volt barátnője azért szakított, mert ő behúzott neki és betörte az orrát, amiből feljelentés is lett.
Engem soha nem bántott fizikailag, nagyon meglepett a sztori, de tény, hogy verbális és érzelmi agresszióra hajlamos volt, emiatt akkor már erősen hajlottam a szakítás felé. Ez volt az utolsó szög, ilyen emberrel egy percig nem tudtam együtt maradni. Nyilván én voltam az áruló p.csa a szemében, de nem érdekelt.
Sokszor mesélt hihetetlen sztorikat, hogy alvilági magánnyomozónak, meg az ingatlanmaffiának dolgozott, de annyira meseszerű volt, sose hittem el.
Aztán egyszer Pesten mesélte, hogy azon az ablakon ugrott ki, mikor lenyúlta a drogkereskedő páncélszekrényét (ez már gyanus volt). Majd a világ végén kirándultunk, és beszólt, hogy itt volt telke, és felgyújtották a szomszéd házát, na ekkor mondtam, hogy nézzük meg, és valóban ott volt a földig leégett alap.
Aztán végül nem ezért szakítottunk, hanem mert kiderült, hogy az 5 éve nem látott kozépsulis osztálytársába szerelmes még mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!