Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen elszúrt, félrecsúszott ismerkedése van innen az oldalról?
Akár barátság, akár párkapcsolat, akár szexkapcsolat.
A sikeres ismerkedéses sztorizós kérdés adta az ihletet :)
nekem innen az oldalról volt több barátnő, tartós levelező partner (évekig, de van akivel máshol beszélgettünk egy idő után), pár barátság (találkoztunk is)
mellette voltak a félresiklott ismerkedések, de ezek annyira nem is említendő dolgok szerintem
pl amikor valakinek párja volt, aztán rájött mégsem akarja megcsalni és ezt persze az utolsó levélben közölte, hogy ő van és ő nem barátságra gondolt, hanem többre velem
Gyakorin, de nem itt, hanem történelemmel kapcsolatos kérdést tettem fel (valami nem volt világos, logikailag nem állt össze, már utánanéztem több helyen, mondom, felteszem gyakorin). Töritanár srác válaszolt, udvariasan megköszöntem, hamar átmentünk privibe (én akkor félénk, komoly 18 éves lány voltam, felvételi előtt). Levelezés után telefonszám csere, aztán beszélgettünk telón, majd randira hívott. Bementünk városunk történelmi városrészébe, sétáltunk egy nagyot, beszélgettünk. A lényeg, hogy ahogy akkor kivettem, én nagyon is bejöttem neki, ő viszont nekem emberileg szimpatikus volt, de nem tudtam volna kapcsolatot elképzelni.
Még aznap este rám írt, és amikor udvariasan megírtam neki, hogy köszönöm a szép délutánt, de nem szeretnék folytatást, akkor elmondott mindenféle r...bancnak:((
(És mellesleg törit tanít ált. iskolás gyerekeknek, ennyi a tanult pasiról.)
De már a múlt szerencsére:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!