Ha a térdkalácsom nem egyszer "félrecsúszott", akkor azzal érdemes elmenni orvoshoz, vagy hagyjam? Ha igen milyenhez?
Márminthogy kifelé elcsúszik teljesen váratlanul. Kb. 1 éve történt először, és mostanáig 3-4-szer történt meg.
Lány
nekem operálták ilyen okok miatt a térdemet...
kb 20 éve
Ha fiatalon jelentkezik eza folyamatos térdkalács ficam, akkor ez amolyan veleszületett anatómiai okok miatt van
A térdkalács egy vájatban mozog amibe az inak feszitik be, ha eza vájat nem elég mély akkor bizonyos muzdulatoknál ki tud ficamodnia térdkelács.
Ezt ugy operéljék hogy azta vájatok kicsit kimélyítik aztán szorosabbra varják a térdet összetartó inaktat
Bocs hogy nem orvosi nyelven írtam le, mivel orvos nem vagyok, csaka saját 20 évvel ez előtti tapasztalataimat írtam le.
Amugy érdemes elmenni orvoshoz, megnézetni, mert van az a helyzet mikor már egy sima lépcsőzésnél is ki tud ficamodnia térd.
És olyankot szerintem megéri megoperáltatni.
Nekem is emlékszem még akkor is kificamodott a térdem mikor foci közben erössen rúgtam bele a lasztiba(kb 16-17 éves voltam mikor operáltak, több mint 20 éve)
Mindenkinek köszönöm :)
Semmi összefüggés nincs köztük. Először csak az ágyamban fordultam meg és akkor, volt olyan, hogy miközben keltem fel a székről akkor történt, de nem igazán emlékszem mindre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!