Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen elszúrt, félrecsúszott ismerkedése van innen az oldalról?
Akár barátság, akár párkapcsolat, akár szexkapcsolat.
A sikeres ismerkedéses sztorizós kérdés adta az ihletet :)
Rámir: Szia kedves odaadó férfi vagyok ismerkednek.
Válasz: Szia féfi vagyok
Viszontválasz: akkor roh@dj meg te idi@ta.
Nem ismerkedem, a válaszaimból többnyire látszik hogy kapcsolatban vagyok.
De ennek ellenére írnak néha. De az a legviccesebb hogy olyanok akik már írtak más kérdés alól olyanokat hogy elvágom a torkod, anyádat megb.tam tegnap, femináci undormány, na ilyenektől kapok nyálas, cukifiú vagyok üzeneteket is hogy volna-e kedvem ismerkedni 😂
3-as
Ezen nagyon kellett nevetnem.
Volt.
Nekem kellemes találkozás volt.
Volt, még most is tartjuk a kapcsolatot, de eleve csak barátság volt, nem merült fel kapcsolat egyik oldalról sem.
Másrészt csak akkor keres, amikor neki baja van… ha viszont ő ír, hogy mi újság van velem, akkor egy perc után az ő problémáiról beszélünk. Úgyhogy elég egyoldalú, unom is már egy ideje ezt, és nem keresem. Tipikus lelki szemetesláda kapcsolat, csak addig kell a másik amíg kisírom magam, aztán bocsi álmos vagyok/nem érek rá :D
Úgyhogy nem lettem előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!