Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HÖLGYEK, munkahelyre küldött ajándéknál, mi fér bele?
Udvarol neked egy pasi, és csak úgy, spontán, ajándékot akar küldeni, de csak a munkahelyedet ismeri, mi az ami belefér, és mi az ami túlzás vagy ciki?
Ékszer, óra, fehérnemű, virág, bonbon, parfüm, kedvenc és ritka italod, a gyerekkori és azóta elveszett mesekönyved egy példánya, a bunkó szomszédod ellopott majd felgyújtott autójának fotója, ...?
SEMMI. ne kuldozgessen semmit a munkahelyemre, nekem ez para. ha meg annyira sem ismerjuk egymast, hogy tudja, hol lakom, eleve kizartnak erzem, hogy a munkahelyem tudna.
ha valamit akar adni, adja szemelyesen. vagy kesobb, ha mar tudja a cimem, kuldje oda. a viragot, bonbont es nyalas kliseket pedig hanyagoljuk. olyan ajandek nem kell, amit ‘csakugy’ adnak, h adjanak valamit, de ertelme nincs. inkabb lepjen meg valami konkret dologgal, amit említek neki. pl ha beszelunk egy konyvrol vagy zenerol, akkor lepjan meg a konyvvel vagy a koncertjeggyel, stb. az nem megy karba.
Nemrég én is szerettem volna meglepni valakit így és olyat találtam ki aminek nagyon örült volna.
Egy kicsit személyesebb ajándékkal lepd meg szerintem. Próbáld meg megtudni, mi az ami neki kedves,mi az aminek igazán örülne.
Semmi, ne érkezzen privát csomagom a munkahelyemre, amiről én nem tudok, nekem ez nem fér bele. Ha még csak udvarlási fázisban vagyunk, akkor különösképp igaz, hogy a magánszférámhoz tartozik, nem a munkatársaimra.
Ha meg akar lepni, jobban bejönne, ha szimplán csak elém jön a munkahelyre és hazakísér, esetleg akkor hoz valamit személyesen.
Na jó, esetleg ebédet küldhet, annak örülnék (ha még mielőtt megérkezik vagy mást ebédelnék figyelmeztet).
Ez olyan amerikai filmes húzás 😄
Itthon szerintem nem annyira divat ez. Viszont igazuk van a többieknek, szerintem kínos, munkahelyre ilyet küldeni. Ha meg olyanok a munkatársak, utána cukkolnak is vele.
Másrészt hogy lehet az, hogy udvarlás, de a nem tud többet? Akkor annyira nem tisztázott még ez a dolog a hölgy részére. Inkább csak a pasi nyomul 🤔 de lehet hogy rosszul értelmezem.
Inkább hívd el kávéra, vagy valami, ahol ismerkedhettek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!