Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek arról a munkahelyről ahol utálnak?
Figyelt kérdés
Adott egy srác aki szerelmes volt belem hónapokig kavartunk is, próbálkozott de én mindig barátként tekintettem rá. Viszont mivel visszautasítottam őt és beraktam a "baratzónába", bosszúból lejáratott mindenki előtt olyan szinten, hogy alig van ember aki bír a cégnél.. Sőt többnyire nem szeretnek, kibeszélnek stb. Nagyon rosszul esik, viszont maga a munkát meg szeretem és a fizum is jó,de olyan ocsmány dolgokat mondanak rólam.. Nem tudom mit tegyek. Szerintetek? Ti mit tennétek?2019. jún. 14. 20:00
1/3 anonim válasza:
Ez esetben nem, hagynám a dolgot és, ha majd egyszer rájönnének, hogy nem olyan vagyok, vagy nem feltétlen igaz amivel lejárattak akkor mondanám, hogy ez a hajó már elment és nem fordítanám velük közelebbire a viszonyt.
Viszont manapság a munkahelyen töltöd az időd elég nagy részét, szóval egy olyan helyen lenni ahol rosszul érzed nem feltétlen jó lelkileg.
2/3 anonim válasza:
Engem nem érdekelne,ha jól keresek,és szeretem a munkám.De ha Téged zavar,akkor lehet találná hasonlót ugyan ennyi fizetésért.
Amùgy meg beszélnék a sráccal.
3/3 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben, nehéz volt, de aztán úgy döntöttem, nem foglalkozom vele és ahogy mondani szokás, minden csoda három napig tart.
Ne foglalkozz velük, a srácot meg nézd innentől levegőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!