Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tényleg bejönnek az alacsony lányok?
Figyelt kérdés
Én 160 cm vagyok, ami azért elég alacsony, a magassarkút viszont nem szoktam a hétköznapokon hordani, mert nem szeretem. Mindenki azt mondja, hogy még biztosan fogok nőni, de ennek elég kicsi a valószinüsége, mert az anyukámnál már most magasabb vagyok, és az apukám sem valami magas. Én úgy vettem észre, hogy a fiúknak inkább a magasabb, vékony lányok jönnek be, de ezen az oldalon rengetegen irták, hogy inkább az alacsonyak, mert ők formásabbak.
Tudom, hogy nem lehet általánositani, ezért csak arra vagyok kiváncsi, h Neked ez okoz-e valamiféle gondot.
16/l
2010. szept. 5. 11:49
11/18 anonim válasza:
Nekem is az alacsony, picit duci lányok tetszenek sokkal jobban. Ők sokkal nőiesebbek.
13/18 anonim válasza:
Szeretem a pici lányokat,ha van kisugárzásuk akkor pláne! 35/F
15/18 anonim válasza:
csak az alacsony lányok jönnek be. max 168cm.
16/18 anonim válasza:
egy lánynál nem igazán dominál a magasság, a legtöbb férfi szereti az alacsonyabbat is.persze ha vki.150 cm és 120 kg.az már nem olyan kivánatos...
17/18 anonim válasza:
2méteres vagyok igy a magasabb lányokat preferálom. :)
18/18 anonim válasza:
Én nálam meg a magas lányok kapnak plusz pontot. Az alacsonyakkal sincs gond, de ha magas valaki, +2 pont a tízes skálán. (Viszont a testalkatra nagyon háklis vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!