Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be az alacsony lányok? Ha egyáltalán bejönnek.
Figyelt kérdés
Csak nemértem mi vonzó bennük énis az vagyok és egyáltalán nem értemO.o2011. júl. 20. 03:24
2/13 anonim válasza:
Én sem tudom, megmondom őszintén, de nekem nagyon bejönnek, ahogy így visszagondolok, akibe belezúgtam annak kb 2/3-a alacsony csajszi volt. Pedig én 183 cm és 89kg vagyok.
3/13 anonim válasza:
Könnyebb bezárni a szekrénybe.
Vörös is vagy nem csak alacsony?
4/13 anonim válasza:
Nem tudom, de ha az alacsony nem jár együtt azzal, hogy tömzsi, akkor nagyon jól néznek ki :D
5/13 Smartguy86 válasza:
Sok fiú fél a lányoktól... A kicsiktől nem félnek annyira.
7/13 anonim válasza:
Én a magas lányokat jobban szeretem, de volt sok alacsonyabb barátnőm is. :) Hát én 195cm magas és 95kg vagyok :) jobban illik hozzám egy magas lány.
20/F
8/13 anonim válasza:
törékenyebbnek tűnnek, aranyosak, persze ez sokszor csak a látszat...
9/13 anonim válasza:
az első és az 5. válasza a jó, "igaza van mind2őnek"
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!