Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most jelenthetett valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most jelenthetett valamit?

Figyelt kérdés

Van egy srác évek óta ismerjük egymást, nincs mély barátság köztünk, de amikor találkozunk akkor mindig nyílt beszélgetéseink vannak, jókat nevetünk.

Sosem gondoltam ebbe semmit, de az elmúlt hetekben feltűnt, hogy többször is hozzámér teljesen oktalanul vagy teljesen beleáll az arcomba szóval értitek.

Ezután a napokban elkezdett arról beszélni, hogy a kapcsolata megromlott, nőzik és ha jönne olyan aki mellett jól érzi magát biztosan nem csinálná ezt..

Az én pasis dolgaimról sűrűn érdeklődött, de semmi jel nem utalt arra, hogy úgy érdekli, inkább csak baráti csevegés volt.

Most lehetséges, hogy a kapcsolata megromlott és azért figyelt fel rám? Vagy csak sokat látok bele?

Nem izgat, sose gondoltam rá férfiként, nem mondom, hogy nem is tudnék csak kíváncsi vagyok.

2021. nov. 25. 02:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Minden lehetséges. Neked kell tudnid, mit tapasztalj. Az érdeklődése nyilvánvaló. Miért romlott meg a kapcsolata? Lehet, hogy mert már megmozdítottál benne valamit? Eldnti az idő, hogy mi lesz köztetek.

Miért írod, hogy te nem gondoltál arra?! Dehogynem! Hiszen akkor nem írtad volna le ezt a történetet.

2021. nov. 25. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!