Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért játszik egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játszik egy férfi szűzk.rvát?

Figyelt kérdés
Mi a jó neki abban, hogy évekig húzza egy lány agyát, de sosem lép a tettek mezejére? Csak egotunning, vagy tetszik neki a lány, de túl gyáva?
2021. nov. 24. 17:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
#8 Akkor meg is van a megfejtés. Nem tud neked ellenállni olyan szinten, hogy ne is flörtölgessen veled, de nem akarja megcsalni a párját. Van még kérdés? :)
2021. nov. 24. 19:47
 12/26 anonim ***** válasza:

"Kölcsönös volt a flört,"

A flört semmi. Sokan nem is akarnak többet.

2021. nov. 24. 19:50
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

8-as Ez neked évekig kell elemezned?

Nem akar tőled semmit! Nem független, nem kezdeményez, pár szexuális tartalmú beszólást, vagy udvariasságot felesleges tovább gondolni.

2021. nov. 24. 19:54
 14/26 A kérdező kommentje:

Szó nem volt udvariasságról.🤣🤣🤣

Én voltam ott, jobban tudom, mi volt....

Nem azt kell bizonygatni, hogy nem flörtölt velem, csupán az érdekelt, amit kérdeztem. Akár általánosságban is.

2021. nov. 24. 20:32
 15/26 anonim ***** válasza:

#14 Általánosságban és konkrétan is 100%, hogy az volt az oka, amit a 11-es válaszomban írtam. Baromira bejöttél neki (esetleg komolyabb érzései is voltak irántad), csak nem akarta megcsalni a nőjét. Azóta már valószínűleg megbánta, mint a kutya, amelyik kilencet kölykezett. :D

F

2021. nov. 24. 23:29
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
#14: A flört nem azt jelenti, hogy feltétlenül többet is akar.
2021. nov. 24. 23:36
 17/26 anonim ***** válasza:

#16 Ami úgy úszik, mint egy kacsa, úgy totyog, mint egy kacsa és úgy gágog, mint egy kacsa, az nagyon valószínű, hogy: kacsa.

Persze megvan rá a minimális esély, hogy nem kacsa, hanem egy kacsamódra úszó, totyogó és gágogó elefánt. :D

2021. nov. 24. 23:42
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Elmond rólad egy-két dolgot, hogy foglalt faszit szerettél volna. Nyilván ő sem szent, de neked eszedbe se kellene jutni. :D
2021. nov. 25. 07:25
 19/26 anonim ***** válasza:
#18 Miért a másik nő hibája, ha te nem tudod megtartani a f.szidat magad mellett?
2021. nov. 25. 07:59
 20/26 A kérdező kommentje:
18: Mit mond el rólam? Rámásztam? Nem. Ha jó a kapcsolat, úgysem lehet szétrobbantani. Mellékesen, mikor megtetszett, nem is tudtam, hogy foglalt. Senkinek nincs a homlokára tetoválva.;)
2021. nov. 25. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!